Horoscop 5 februarie. Zodia care se joacă cu focul și riscă să se ardă

horoscop 5 februarie

Horoscop 5 februarie. Este o zi a asumării de riscuri. Mulți nativi vor fi tentați să accepte provocări pe care altădată nu le-ar fi acceptat, să pună pariuri, ba chiar să se lepede de caracter pentru o glorie mult prea trecătoare. O zodie se joacă rău de tot cu focul și riscă să se ardă.

BERBEC

Azi îndrăzniți să ieșiți din zona voastră de confort, dar fără a lua absolut deloc în calcul eventualele riscuri. Intenția de a ieși din zona de confort este mai mult decât lăudabilă, totuși e necesar să faceți lucruri care să vă bucure și mâine, și peste o săptămână sau peste o lună, în niciun caz lucruri de care mâine să vă rușinați. Aveți tendința să vă jucați cu focul, iar acest lucru poate dăuna imaginii voastre mai mult decât ați crede.

TAUR

Cineva din cercul de prieteni vă aruncă mănușă și vă presează să răspundeți unei provocări la care, în mod normal, nu ați fi răspuns. Nu faceți nimic din ce considerați că nu vă reprezintă. Nu are nicio importanță ce cred ceilalți despre voi. Important este să fiți voi cu conștiința împăcată.

GEMENI

Vă sâcâie tare o durere de cap apărută parcă din senin. Sigur că nu e chiar apărută din neant, există o cauză, chiar dacă nu o depistați pe moment. Luați-vă puțin timp și relaxați-vă. Avețid e recuperat multe ore de odihnă.

RAC

Ziua începe bine pentru voi, cu o surpriză majoră și, din fericire, plăcută din partea unei persoane dragi. Bucurați-vă împreună de această surpriză, menită să vă reamintească faptul că oamenii care au sentimente sincere față de voi vă vor fi mereu și necondiționat alături.

LEU

Este foarte posibil ca cineva din anturajul vostru să vă provoace să faceți o cucerire, ca să vă testați șarmul. O atitudine destul de periculoasă dacă sunteți într-o relație. Nu trebuie să demonstrați nimănui nimic, nu uitați asta, pentru că riscul să ieșiți șifonați dintr-o astfel de situație e destul de mare.

FECIOARĂ

Azi decideți să aflați secretul fericirii, un demers destul de riscant, pentru că ați putea fi dezamăgiți. Și asta pentru că nu există un secret. Cel puțin nu unul pe care să-l găsiți în lumea exterioară. Secretul fericirii este în fiecare din noi și este reprezentat de modul în care alegem să ne raportăm la lucrurile care ni se întâmplă. Dacă alegeți să vedeți necazuri și tristețe peste tot, exact asta veți vedea. Dacă alegeți să vedeți aspectele pozitive dintr-o situație negativă, vă veți recăpăta liniștea interioară și vă veți putea bucura până și de cele mai mici lucruri.

BALANȚĂ

Sunteți un sac de nervi și aveți tendința să îi faceți vinovați pe cei din jur pentru starea voastră. Adevărul este, ca întotdeauna, undeva la mijloc. Fără îndoială, și voi aveți o contribuție la ceea ce vi se întâmplă. Încercați să o depistați, e singurul lucru pe care îl puteți face pentru liniștea voastră.

SCORPION

Sunteți atât de siguri că lucrurile se vor întâmpla așa cum le anticipați voi încât sunteți gata să puneți un pariu. Totuși, luați în calcul că nu aveți toate datele problemei. Fiți precauți și nu vă aruncați cu ochii închiși. Șansele să regretați în foarte scurt timp sunt destul de mari.

SĂGETĂTOR

Ați auzit de legea atracției? Ei, bine, această lege spune că atragem exact situațiile și oamenii de care avem nevoie (nu neapărat pe care ni le/ni-i dorim) pentru evoluția noastră interioară. Cu siguranță ceea ce vi se întâmplă acum este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă întări psihicul.

CAPRICORN

Aveți așteptări prea mari de la cei din jur și prea mici de la voi. Însă e cazul să conștientizați faptul că nimeni nu vă datorează nimic. Voi sunteți singurii datori față de voi, doar în voi stă puterea de a fi fericiți și împliniți.

VĂRSĂTOR

O melodie pe care o auziți întâmplător pe stradă vă trimite undeva în trecut, trezindu-vă amintiri nu tocmai plăcute. Riscați să nu fiți în apele voastre întreaga zi, așa că ar fi recomandat să vă mutați focusul de pe întâmplările din trecut pe activități actuale. Greu nu e, trebuie doar să vreți.

PEȘTI

Vă deranjează un anumit comportament al partenerului de viață, dar nu vă găsiți curajul să inițiați un dialog cu el. Cu toate astea, la un moment dat va trebui s-o faceți pentru a vă lămuri cum stau lucrurile. Și cu cât mai repede, cu atât mai bine. Incertitudinea nu e deloc constructivă și vă poate măcina pe interior mai mult decât v-ați imagina.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop