Horoscop 5 decembrie. Zodia care va avea parte de o zi plină de încercări

horoscop 5 decembrie

Horoscop 5 decembrie. Ziua de azi este plină de provocări și de încercări pentru mai multe zodii. Pentru a trece cu bine peste această zi, nativii ar trebui să nu se pripească, să nu tragă concluzii greșite, să nu ia decizii de moment și nici să toarne gaz peste foc. 

BERBEC

O persoană din anturajul vostru vă acuză pentru ceva ce chiar nu ați făcut. Primul impuls este acela de a vă disculpa, dar este complet greșit. Nu ați greșit cu nimic, nu aveți de ce să vă scuzați. Luați-vă timp să analizați situația și apoi dați-i răspunsul.

TAUR

Ziua de azi este una plină de provocări pentru voi. La serviciu, vi se pasează o sarcină care până acum a fost responsabilitatea unui coleg, dar rezultatele obținute de acesta se pare că au înșelat așteptările superiorilor. Acum, aceștia au așteptări de la voi, iar sarcina nu pare să fie prea ușor de îndeplinit. Nu vă panicați. Deasupra capului vostru nu stă nicio sabie de-a lui Damocles. Cel mai probabil, nu va trebui să rezolvați sarcina respectivă de pe o zi pe alta, așa că aveți toată încrederea că o veți scoate la capăt în mod onorabil. În zilele următoare, astrele vă stimulează creativitatea. În plan personal, partenerul de viață are propriile nemulțumiri de care nu aveați habar și care acum pică asemeni unui trăsnet pe voi. Aveți toată bunăvoința să rezolvați situația de acasă, dar nu vă stresați s-o faceți fix azi. Lăsați gândurile să se așeze și abordați problema în weekend.

GEMENI

Există un conflict între câțiva membri ai familie voastre, iar voi nu puteți fi imparțiali. Dar, după cum știți, adevărul este întotdeauna la mijloc. Nu ar fi recomandat să fiți avocatul nimănui. Încercați, în schimb, să fiți împăciutori. În niciun caz nu turnați gaz peste foc.

RAC

Un fost coleg de muncă vă abordează azi, după mult timp, pentru a vă propune să lucrați împreună cu el. Beneficiile jobului despre care vă vorbește par tentante, cu toate astea nu vă grăbiți. Trebuie să fiți conștienți de faptul că există și lucruri pe care vi le ascunde. Nu luați nicio decizie înainte de a vă mai consulta și cu alte persoane cu mai multă experiență, eventual cu persoane care știu mai multe despre angajatorul fostului vostru coleg.

LEU

Azi, există riscul să fiți ușor păcăliți de niște cuvinte frumoase și să vă lăsați impresionați de promisiuni care, ulterior, se vor dovedi nefondate și mincinoase. Contextul astral al zilei afectează zona partenerială, indiferent că vorbim de partenerul de viață sau de partenerii de afaceri.

FECIOARĂ

Azi, nu este exclus să primiți vești proaste, care să vă dea cu totul peste cap. Deveniți irascibili și jigniți cu ușurință, dar aveți în vedere că este posibil ca unele informații care ajung la voi să fie eronate sau să fie transmise greșit în mod intenționat.

BALANȚĂ

Azi, sunteți supuși unor presiuni fie în viața personală, fie în cea profesională. Contextul astral al zilei vă ajută, însă, să dați dovadă de tărie de caracter și să faceți față cu bine situației. Fiți cu mare băgare de seamă la tot ce se întâmplă în jurul vostru pentru a nu fi păcăliți și, totodată, pentru a nu trage concluzii pripite.

SCORPION

Nu sunteți în apele voastre și aveți tendința de a vă văicări. Problema este că nu mai țineți cont în fața cui vă plângeți și există riscul să vă deschideți sufletul în fața unor persoane care nu sunt tocmai de încredere. Încercați să fiți mai precauți, luați în calcul faptul că unii nu doar că nu vor dovedi compasiune față de voi, dar se vor și bucura de problemele voastre.

SĂGETĂTOR

Azi nu sunteți prea comunicativi, tocmai de aceea ar fi indicat să evitați întâlnirile importante, pentru că nu ați face cea mai bună impresie. Nu vă angajați nici în activități care necesită multă concentrare și luciditate.

CAPRICORN

Pentru că nu vă plac schimbările, vreți să lăsați lucrurile exact așa cum sunt, fără să interveniți în vreun fel. Dar astăzi, reușiți cumva să ieșiți din tipare. Sunteți gata să rupeți în bucăți zidurile de protecție pe care tot voi le-ați construit.

VĂRSĂTOR

Astăzi, preocuparea voastră principală privește cariera, viața profesională, problemele de la birou sau un deadline dificil. Un membru al familiei va reuși, însă, să rupă tensiunea care vă copleșește.

PEȘTI

Aveți noroc în tot ceea ce vă propuneți azi. Astrele sunt în cea mai benefică poziție, cea aducătoare de belșug. Nu câștigurile la loto trebuie să vă preocupe, ci, mai curând, câștigul pe plan emoțional. Puteți fura inima cuiva azi…

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop