Horoscop 5 aprilie. Dificultăți de comunicare, conflicte

Horoscop 5 aprilie. Contextul astral al zilei de azi este unul destul de încărcat, care predispune la dificultăți de comunicare, conflicte. Nu este o zi favorabilă luării deciziilor importante. Totuși, pentru nativii dintr-o zodie ziua de azi vine cu o bucurie majoră: un nou început în plan personal.

BERBEC

Contextul astral vă predispune la o curiozitate exagerată și, dacă nu încercați s-o înfrânați, riscați să deveniți prea intruzivi și să-i deranjați pe cei din jur. Există riscul să-i îndepărtați. Oricum, la un moment dat, vor ajunge la urechile voastre informații despre problemele cu care se confruntă aceștia și care vă stârnesc azi așa mare curiozitate, dar nu încercați să le aflați singuri, pentru că veți apăsa pe niște răni mult prea dureroase pentru cei în cauză.

TAUR

Cineva reușește să vă aducă azi în pragul disperării. Insistă să afle de la voi niște informații pe care fie nu le dețineți, dar această persoană nu vă crede, fie pur și simplu nu sunteți dispuși să i le dați. Dacă nu reușiți să vă stăpâniți nervii, riscați să provocați o ditamai cearta.

GEMENI

Nu sunteți cel mai bun comunicator astăzi și asta vă poate da ceva bătăi de cap. Există riscul să fiți înțeleși greșit și din această cauză să stârniți antipatii în rândul celor cu care interacționați. Evitați, pe cât posibil, să comunicați în scris. Riscați să transmiteți altceva decât ceea ce intenționați de fapt. Optați pentru discuțiile față în față, în cadrul cărora puteți veni cu lămuriri suplimentare oricând e nevoie.

RAC

Nu tarversați o perioadă foarte bună nici din punct de vedere fizic, nici psihic. Sunteți frământați de gânduri, aveți tendința să vă întoarceți în trecut, să reanalizați niște situații în care sunteți convinși că ați greșit. Cel mai probabil, vina voastră a fost doar parțială. Nu ar fi recomandat să vă izolați și să vă frământați singuri, mai bine discutați cu oameni în care aveți încredere și care pot fi obiectivi și vă pot dezvălui și perspectivele lor asupra lucrurilor întâmplate.

LEU

Aveți parte de o surpriză foarte plăcută din partea unei persoane pe care nu ați mai văzut-o de multă vreme. Aceasta vă poate face un cadou fizic, un lucru pe care vi l-ați dorit de multă vreme, sau vă poate da niște informații extrem de prețioase, care să aducă o nouă lumină asupra unei situații prezente care vă ridică ceva probleme.

FECIOARĂ

Azi, sunteți invitați la un eveniment la care veți avea ocazia să vă extindeţi relaţiile, să cunoașteți perosnae cu care să colaborați foarte bine în perioada care urmează. Îmbrăcați cele mai frumoase haine, aranjați-vă și aveți încredere în voi, iar succesul va fi garantat. Veți face o impresie bună.

BALANȚĂ

Aveți, azi, tendința de a vă amesteca prea mult acolo unde nu vă fierbe oala, iar aceștia ar putea să nu primească prea bine atitudinea voastră. S-ar putea simți controlați, deși nu acsta este intenția voastră. Controlați-vă mai bine modul de exprimare, încercați să nu păreți doar curioși, ci să păreți gata să le săriți în ajutor.

SCORPION

Pentru voi, ziua de azi reprezintă un nou început în plan personal. Se poate să aveți o revelație majoră cu privire la o persoană foarte apropiată, poate fi un prieten sau chiar partenerul de viață, să realizați că prezența acestuia în viața voastră nu v-a adus nimic bun mai ales în ultimele luni, și să decideți să vă desprindeți din această relație. Ușor nu vă va fi, însă aveți încredere că este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă reinventa și a o lua de la capăt.

SĂGETĂTOR

Azi sunteți foarte inspirați și creativi, iar ideile voastre sunt apreciate de cei din jur. Veniți cu propuneri foarte bune, chiar salvatoare, care ar putea fi soluția la problemele cu care se confruntă unii dintre colegi.

CAPRICORN

Azi, vă concentrați pe reechilibrarea veniturilor și vă faceți planuri financiare de viitor. Nu este deloc exclus să primiți sume de bani de la cei apropiați, posibil restituiri de datorii, care vă vor ajuta să vă achitați câteva dintre datorii.

VĂRSĂTOR

Azi, aveți parte de momente cu puternică încărcătură emoțională legate de prieteni. Poate fi vorba de revederea unei persoane dragi, cu care ați pierdut legătura de multă vreme, sau de un gest impresionant pe care cineva îl face la adresa voastră.

PEȘTI

O seară petrecută în doi, la cină, poate în oraș la un restaurant bun, poate da un restart relației voastre de cuplu, mai ales dacă alegeți să discutați deschis cu partenerul de cuplu. Nu vă faceți că nu există disensiuni între voi. Vorbiți sincer, comunicați-i neregulile pe care le-ați sesizat în relația voastră, exprimați-vă dorința de a rezolva problemele dintre voi și, mai ales, fiți foarte atenți la tonul folosit.

Foto: shutterstock

Citeste și:

Zodiile care se pot îndrăgosti în luna aprilie. Iubirea este pe primul plan pentru acești nativi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop