Horoscop 31 decembrie. Zodia care își va da seama unde a greșit

Horoscop 31 decembrie. Ziua de azi este, pentru aceia care au reușit să facă în așa fel încât să nu lase pregătirile pentru Revelion pe ultima sută de metri, una a bilanțurilor, a concluziilor, a revelațiilor și a planurilor pentru noul an. O zodie își va da seama de greșeala pe care a făcut-o în relația cu un apropiat, iar astrele o ajută să ia măsuri pentru a relua legătura cu respectivul.

BERBEC

Azi, faceți bilanțul anului care se încheie și realizați faptul că ați evoluat mult pe plan personal, că v-ați regăsit echilibrul și iubirea de sine. Nu e puțin lucru, chiar dacă vouă așa vi se pare. Restul lucrurilor pe care nu le-ați realizat în 2019, așterneți-le pe hârtie pentru 2020. Totuși, nu e recomandat să fie mai mult de două-trei, pentru că altfel ar fi greu să le duceți la îndeplinire, iar neîndeplinirea lor v-ar produce frustrări.

TAUR

Azi, sunteți preocupați de partea financiară. Sunteți nevoiți să apelați la niște economii pe care le aveți, posibil, împreună cu partenerul de viață sau cu membrii familiei. Pe de altă parte, vă luptați pentru obținerea unui venit suplimentar, care poate veni la sfârșitul lunii viitoare.

GEMENI

Voi aveți parte de multă acțiune, azi, în zona sentimentală. Și nu neapărat în sensul pozitiv. Vă puteți lăsa copleșiți de amintiri, vă puteți întoarce în trecut, la persoane cu care ați trăit cândva o poveste de dragoste, dar nu ar fi cea mai înțeleaptă decizie.

RAC

Azi, sunt posibile discuții aprinse atât cu partenerul de viață, cât și cu colaboratorii. Se recomandă prudență maximă! Vorbiți puțin și ascultați mai mult. Și, desigur, încercați să nu puneți paie pe foc. Bucurați-vă de ultimele momente din an.

LEU

Ziua de azi vă aduce destul de multă agitație în sfera familială. Aveți treburi de rezolvat în legătură cu casa sau cu bunuri patrimoniale. Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate și ar fi recomandat să vă controlați reacțiile. Țineți cont și de părerile și de sfaturile celor dragi.

FECIOARĂ

Azi, au loc întâlniri și dialoguri interesante cu o rudă sau cu un prieten apropiat. Informațiile care ajung, astăzi, la urechile voastre vă pot pune serios pe gânduri.

BALANȚĂ

Încercați să vă înfrânați, azi, tendința de a cheltui fără rost. Mâine, poimâine vă veți da seama că ați aruncat banii pe fereastră și că n-ați folosit nici jumătate din ce ați achiziționat azi. Cumpărați strict ceea ce aveți nevoie în noaptea de Revelion și mâine când vor fi magazinele închise.

SCORPION

În dragoste, singurul lucru de care aveți nevoie azi este să vă depășiți teama de respingere. Azi decideți să faceți pasul cel mare în întâmpinarea fericirii. Dacă amânați acest moment, sub impulsul indoielii, veți regreta.

SĂGETĂTOR

Există riscul să acordați prea multă atenție unor detalii din comportamentul unor persoane din anturajul apropiat și să vă umbriți singuri o zi care ar putea fi frumoasă.

CAPRICORN

În urmă cu ceva vreme, ați acuzat o persoană apropiată că ar fi fost sursa unui necaz de care nu ați putut scăpa multă vreme. Azi, aflați că sursa acelui necaz a fost, de fapt, o altă persoană, nu cea la care v-au dus indiciile voastre. Azi, în prag de an nou, este cel mai bun moment să vă reparați greșeala și să vă cereți iertare de la cel pe care l-ați acuzat pe nedrept.

VĂRSĂTOR

Azi, apar provocări noi în zona partenerială, fie că este vorba de persoana iubită, fie de partenerii de afaceri. Vă puteți confrunta cu gelozii, posesivitate, egoism, invidie și răutate, dacă vorbim de colaboratori. Atenție! Există riscul să fiți ținta unor înșelăciuni.

PEȘTI

Azi, din păcate, nu veți fi chiar în cea mai bună formă fizică, însă, psihic, veți lupta să vă remontați până la noapte. Vă puteți confrunta cu răceli, sinuzite, viroze respiratorii, dureri de cap sau tulburări digestive. Tot ce trebuie să faceți este să vă odihniți, să dormiți cât puteți de mult, să văd electați cu multe ceaiuri cu lămâie.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop