Horoscop 31 august. O zodie primește un avertisment clar din partea astrelor

Horoscop 31 august

Horoscop 31 august. Pentru nativii din mai multe semne zodiacale, azi nu este cea mai bună zi pentru luarea deciziilor importante. Stresul și oboseala din ultima perioadă nu îi ajută pe aceștia să fie nici foarte inspirați, nici foarte lucizi. Este, însă, o zi favorabilă relaxării, în care se pot reîncărca la maximum bateriile. O zodie primește un avertisment clar din partea astrelor: va întâmpina dificultăți pe mai multe planuri.

BERBEC

Azi aveți șanse să plecați într-o scurtă călătorie în afara localității de domiciliu. Poate fi vorba de o zi – două, dar suficient pentru a vă reîncărca bateriile și a începe cu forțe noi săptămâna. Va fi o călătorie de bun augur, care vă va ajuta să vă relaxați, dar și să revedeți persoane dragi și să aflați vești surprinzătoare.

TAUR

Orice ar fi, azi nu luați nicio decizie. Poate cineva încearcă să vă strângă cu ușa să vă hotărâți asupra unui aspect care vă privește și pe voi, și pe persoana respectivă. În niciun caz nu faceți asta. E posibil ca beneficiile respectivului să fie mult mai mari și mai numeroase decât ale voastre. Nu cedați la presiuni, cântăriți foarte bine lucrurile.

GEMENI

Azi vă propuneți să rezolvați o dată pentru totdeauna o problema mai veche în legătură cu care ați tot avut fel de fel de dispute cu unii membri ai familiei. Intenția voastră este lăudabilă, dar indiferent cu câtă răbdare și cu câtă bunăvoință v-ați înarma, șansele de reușită sunt minime. Argumentele voastre par să nu aibă ecou în mințile celor cu care discutați.

RAC

Aveți grijă, azi, la excesele alimentare. Poate sunteți invitați undeva și vă fac cu ochiul toate bunătățile pregătite de gazdă sau poate voi înșivă vă petreceți ziua în bucătărie și pregătiți niște bucate delicioase. Nu abuzați! Sunteți predispuși la probleme digestive și n-ați vrea să vă petreceți următoarele zile în casă, bând ceaiuri, luând pastile și chircindu-vă de dureri de burtă sau încercând să vă calmați refluxul gastro-esofagian.

LEU

Vă vedeți cu niște prieteni și depănați amintiri, dezbateți probleme sociale și politice de actualitate. Toate pot fi bune și frumoase, dar asta doar dacă nu puneți prea mult patos în dezbaterea politică. Sunt șanse mari să vă atrageți antipatii și să stricați o prietenie veche. Până la urmă, chiar nu este cazul să fiți prea vehemenți dacă nu sunteți direct implicați în viața politică.

FECIOARĂ

Sunteți prea obișnuiți cu stilul vostru de viață ca să acceptați schimbările pe care vi le propune sau chiar vi le impune cineva din familie. Oricât de mult ar însemna acea persoană pentru voi, nu sunteți dispuși să depuneți un efort prea mare doar pentru a-i face pe plac. Dintotdeauna ați pus preț foarte mare pe confortul vostru și acum chiar nu e cazul să fie altfel.

BALANȚĂ

Aveți o zi destul de agitată. Contextul astral favorizează certurile, conflictele, așa că nu este exclus să aveți o dispută cu o persoană de la care chiar nu v-ați aștepta să riposteze. Poate la prima vedere nu pare mare lucru, dar o astfel de dispută v-ar putea afecta mai mult decât v-ați imagina, așa că depinde de voi să o țineți în frâu.

SCORPION

Aveți grijă azi la lucrurile pe care le spuneți pentru că ar putea fi interpretate de persoane rău-voitoare în dezavantajul vostru. Mai ales dacă vi se pun ăntrebări, gțndiți-vă bine înainte de a da răspunsurile și luați în calcul și modul în care cineva care nu vă este prieten le-ar putea interpreta.

SĂGETĂTOR

Azi primiți un avertisment clar din partea astrelor: toate vă merg pe dos. Partenerul de cuplu pare să nu fie de acord cu niciuna dintre inițiativele voastre, prietenii cei mai buni nu își fac timp pentru voi tocmai când ați fi avut mai multă nevoie să vă sfătuiți cu cineva și, ca un făcut, un superior vă telefonează să se plângă de o problemă care ar trebui rezolvată până luni și pe care, se pare, voi ați fi generat-o. Ei, bine, soluția e simplă: v-ați obișnuit să luați lucrurile personal și uneori vă place să vă victimizați.

CAPRICORN

La sfârșitul zilei de azi veți fi reușit să identificați persoane cu principii și valori asemănătoare cu ale voastre, de la care să învățați lucruri esențiale pentru evoluția voastră personală. Este o zi favorabilă introspecției, la finalul căreia veți reuși să vedeți clar încotro ar trebui să mergeți.

VĂRSĂTOR

Nu va fi simplu să suportați energia zilei de azi, în care va trebui să aveți un discurs bine susținut în fața partenerului de cuplu, pentru a-l determina să schimbe ceva la modul în care se comportă de ceva vreme față de voi. Încercați să nu-i provocați suferință, să nu aruncați cu jigniri, dar nici nu-l sâcâiți cu prea multe întrebări. Asigurați-vă doar de faptul că are disponibilitate spre a purta o discuție cu voi, apoi vorbiți-i despre voi, despre nevoile voastre, despre ce-ați mai făcut în ultima vreme, iar printre aceste povești strecurați și câteva întrebări.

PEȘTI

Micile fisuri apărute de ceva vreme în relația voastră de cuplu s-ar putea adânci în scurt timp. Dacă vreți ca lucrurile să se amelioreze, interveniți acum. Purtați o discușie cu partenerul de viață ca să aflați cum stau lucrurile din punctul lui de vedere. Mai presus de toate, încercați să nu vă enervați și să reacționați cu agresivitate, pentru că totul s-ar pute duce de râpă.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop