Horoscop 30 octombrie. Astăzi o zodie caută scandal din orice

Horoscop 30 octombrie. BERBEC

Restabilești ordinea în casă, îți reiei poziția de lider pe care ai pierdut-o din cauza unor erori de judecată. Oricât ați fi de puternici, și voi Berbecii aveți voie să greșiți.

Horoscop 30 octombrie. TAUR

Ai probleme cu concentrarea, nu te poți focusa pe lucrurile importante astăzi. Ceva ți-a furat gândurile și le-a dus departe, în trecut. Revino cu picioarele pe pământ. Nu e nimic acolo!

Horoscop 30 octombrie. GEMENI

Rutina și monotonia pe care o resimți astăzi nu e altceva decât pacea interioară cu care nu ești obișnuit(ă) pentru că în ultima perioadă o mulțime de războaie s-au dat în sufletul tău.

Horoscop 30 octombrie. RAC

Te maturizezi, privești lucrurile și le acorzi importanța pe care o merită. Nu te mai amabalezi din prostii și stai să asculți până la capăt ce ți se spune astăzi.

Horoscop 30 octombrie. LEU

Ești din cale-afară de plictisit(ă) și nu-ți mai găsești locul niciunde. Scormonești în minte după senzații care îți aduceau altădată emoții dar le găsești greu.

Horoscop 30 octombrie. FECIOARA

Fă-ți un bilanț al reușitelor din ultimele șase luni și-o să rămâi uimit(ă) de câte lucruri ai realizat. Ai tendința să vezi doar ghinioanele și pragurile pe care le-ai avut în cale.

Horoscop 30 octombrie. SCORPION

Ai ajuns în punctul în care ai nevoie de laude și de aprecieri. Toate eforturile tale din ultimul timp se cer aplaudate. Pare că ai intervenit într-o problemă pe care ai rezolvat-o cu succes.

Horoscop 30 octombrie. SĂGETĂTOR

Îți irosești energia pe lucruri mărunte nedemne de tine. Te cerți din nimicuri care nu duc nicăieri, pui orgoliul pe primul plan, vrei să ai ultimul cuvânt… Nu ești o companie plăcută astăzi.

Horoscop 30 octombrie. CAPRICORN

Ești înconjurat(ă) de multă pace și lumină, este o zi ideală pentru meditație, relaxare, somn. Inspiră adânc și fă ceea ce-ți face plăcere și-ți aduce bucurie în suflet. Ai nevoie!

Horoscop 30 octombrie. VĂRSĂTOR

Slăbiciunea ta iese astăzi la iveală și devine un fel de călcâi al lui Ahile. Acceptă că ai limite și că nu le poți face pe toate perfect și-o să treci cu bine peste provocarea zilei.

Horoscop 30 octombrie. PEȘTI

Reacționezi exagerat într-o discuție cu cineva, încă de dimineață. Ești pe picior de scandal și simți că explodezi. Soarele în Scorpion aduce nemulțumiri pe toate planurile.

Foto: 123rf

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop