Horoscop 3 august 2021. Un nou început pentru o zodie de foc

Horoscop 3 august 2021. Un nou început pentru o zodie de foc: unele lucruri trebuie făcute oricât de grele ar fi…

Horoscop 3 august 2021. BERBEC

Aveți un conflict sau o discuție cu cineva dintr-o zodie de apă, cel mai probabil, Pești. Veți debloca niște energii negative și veți merge mai departe. Este o zi în care te gândești foarte mult la viitorul tău financiar.

Horoscop 3 august 2021. TAUR

Ești victima unor tentații care vin din toate părțile. Ai o poftă de mâncare ieșită din comun sau ai tendința să exagerezi într-o chestiune. Ești bântuit(ă) de un anume gen de lăcomie.

Horoscop 3 august 2021. GEMENI

Este o zi favorabilă pentru situația ta emoțională. Vei avea claritatea de a lua decizii bune ca și cum ai fi iluminat, ai o energie bună și o conexiune bună cu cei dragi. Astăzi vei înțelege ceva important.

Horoscop 3 august 2021. RAC

Tu vrei să te îndrepți spre o altă cale și de ceva timp tot faci planuri. Vrei mai mult și consideri că meriți.  În ultimul timp ai simțit că nu ai primit ceea ce meriți.

Horoscop 3 august 2021. LEU

Ți se pregătește ceva diferit, un nod de destin, schimbările care vor veni în perioada următoare sunt inevitabile. Tot ce poți să faci astăzi este să înveți să accepți.

Horoscop 3 august 2021. FECIOARA

Ești stăpân deplin pe viața și pe deciziile tale. Astăzi te simți stăpânul lumii, ai impresia că poți rezolva orice problemă. Energia ta este debordantă.

Horoscop 3 august 2021. BALANȚĂ

Dacă tot vrei să dai cuiva o veste proastă sau să lămurești o problemă urâtă în familie, fă-o cu mult tact. S-ar putea să nu știi toate detaliile.

Horoscop 3 august 2021. SCORPION

Cineva te influențează într-un mod nu foarte plăcut. Concentrează-te și nu mai fi victima neputincioasă. Ești mai puternic(ă) decât credeai. Fii cerebral pentru că răspunsul este în creier, nu în inimă.

Horoscop 3 august 2021. SĂGETĂTOR

Ai pierdut din vedere o chestiune importantă: aceea că starea ta de bine nu trebuie să depindă de ceilalți. Lumina vine din tine nu din ceilalți. Dacă nu te rupi la timp de influența celor din jur suferința ta va fi foarte mare.

Horoscop 3 august 2021. CAPRICORN

Ți-e dor să te îndrăgostești, să simți fiorii care să te zguduie… Nu uita că fiorii aceia sunt un privilegiu, nu toată lumea a avut norocul să-i simtă. Bucură-te de senzațiile care te încearcă, sunt rare.

Horoscop 3 august 2021. VĂRSĂTOR

Nu renunța, astăzi ești la pământ, vrei să lași totul baltă pentru lipsa ta energie. Mai sunt și zile din acestea în care planetele îți dau câte-o lecție pe care să o ții minte. 🙂

Horoscop 3 august 2021. PEȘTI

Ești cu gândul undeva departe și nu te poți rupe de ce-ți fură gândurile. Ești, fie pe punctul de a lua o decizie importantă, fie ți-a picat cineva cu tronc. Oricare ar fi, ai mare grijă. Vara deciziile sunt estivale.

Foto: 123rf

Citeste și:

Zodia Leu – Personalitate, profilul profesional, dragoste și căsnicie, sănătate

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop