Horoscop 28 octombrie. Nativii unei zodii vor simți pe propria piele ce înseamnă Karma

Horoscop 28 octombrie. BERBEC

Sunt șanse mari să te îndrăgostești astăzi, există un soi de atracție pentru nativii Berbeci către cineva care a intrat destul de recent în aria lor de interes. Dacă nu e o persoană atunci este vorba de o nouă activitate.

Horoscop 28 octombrie. TAUR

Te simți închistat(ă) într-o lume unde nu ești în largul tău. Ai vrea să fii în altă parte, să faci altceva, poate cu altcineva. Nu e cel mai bun moment pentru Tauri.

Horoscop 28 octombrie. GEMENI

Cu Soarele în Scorpion drumul tău este clar și sigur. Nimeni nu-ți stă în cale și nu accepți sfaturi de la nimeni. Ai încredere în intuiția ta astăzi.

Horoscop 28 octombrie. RAC

Nu amâna un lucru pe care trebuie să-l faci azi. Ceva important urmează să se întâmple. Nu scăpa nimic din vedere, mai ales astăzi.

Horoscop 28 octombrie. LEU

Schimbă-ți stilul de viață, renunță la comoditate și fă ceva concret. Stilul tău alimentar lasă de dorit, gândurile zboară aiurea, ordonează-ți stilul de viață.

Horoscop 28 octombrie. FECIOARA

Șansa este de partea voastră, sunteți într-o perioadă prielnică, e posibil să vă iasă multe din proiectele la care ați lucrat în ultima perioadă.

Horoscop 28 octombrie. BALANȚĂ

Joci rolul victimei, crezi că tu ești cel care e pus la colț de destin. Lasă totul în seama timpului, vei vedea că e doar o impresie, fără fundament real.

Horoscop 28 octombrie. SCORPION

Așa cum și tu ai avut lângă tine oameni care te-au ajutat și îndrumat, a sosit timpul să ajuți și tu la rândul tău. Fii un mentor bun pentru cineva fără experiență….

Horoscop 28 octombrie. SĂGETĂTOR

Își faci planuri pe termen lung și nu e cazul deocamdată. Mai bine ai lua-o ușor, cu răbdare. Trăiește fiecare zi cu bucurie și acceptă tot ce ți se întâmplă.

Horoscop 28 octombrie. CAPRICORN

Un prieten apropiat este astăzi lângă tine, vorbiți la telefon sau îți face o vizită. Mai schimbă puțin atmosfera monotonă în care intrasei…

Horoscop 28 octombrie. VĂRSĂTOR

Se spune că dacă vezi totul în culori negative și dacă gândești negativ vei atrage același lucru. Pesimismul tău este doar o fază trecătoare, de toamnă…

Horoscop 28 octombrie. PEȘTI

Vrei să fii remarcat de cineva, să ți se recunoască munca și valoarea. Ai tras mult să ajungi aici, ai sacrificat timp suficient cât să vrei roadele muncii tale. Ai răbdare!

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop