Horoscop 25 noiembrie, zodia care astăzi muncește de două ori mai mult

BERBEC

Un mic conflict cu cineva din anturaj, vă deranjează tonul cu care vi se vorbește. Sunteți iritați de abordarea cuiva. Luați foarte personal unele lucruri. Dacă este un prieten o să tolerați situația, dacă nu… vă strică ziua.

TAUR

O ruptură din viața voastră a lăsat un gol, poate fi emoțională sau profesională. Cineva pleacă din viața voastră. Nu sunteți în largul vostru. O să-i duceți dorul, deși era de așteptat să se întâmple această separare.

GEMENI

Este o zi cam tensionată, aveți de-a face cu oameni diferiți. Păreri de opinii diferite. E nevoie de discuții și dialog, dar se resimte un dram de dușmănie și tensiune. Tonul e foarte ridicat, punctele de vedere sunt diferite, contradictorii, ironice.

RAC

Vă preocupă niște treburi de la job. Vi se pare că munciți de două ori mai mult sau v-ați luat un job part-time. Responsabilitățile sunt mai mari și mai multe.

LEU

Începeți să construiți ceva, lucrați la un proiect nou. Sunteți lăudați pentru ce faceți și pentru voi contează foarte mult să fiți apreciați pentru ceea ce faceți. Nu mai e incertitudine în viața voastră profesională. Vă place mult ceea ce faceți. Sunteți motivați și vă implicați foarte mult.

FECIOARA

Se așază niște planuri în viața voastră. Așteptați o veste de undeva, trebuia să primiți niște bani? Astăzi vine ceea ce așteptați demult. Ați muncit mult ca să ajungeți la acest rezultat.

BALANȚĂ

O persoană din anturaj vine cu o confirmare, vă aduce niște vești, niște confirmări. Vă arată că merită să visați mai departe. Vă ajută să nu renunțați. Nu sunt iluzii ceea ce doriți să faceți, nu vă pierdeți speranța.

SCORPION

A rămas doar Marte la voi în zodie, ceea ce înseamnă că încă mai e o pedică acolo. Viteza s-a redus, energia s-a diminuat, scade răbdarea, mai apar noi piedici. Și luați totul foarte personal. Dar ceea ce a fost mai greu a trecut.

SĂGETĂTOR

Aveți două planete în zodie. Este o stare de bine, nimeriți într-un mediu de persoane care o duc bine, sunt prospere, implinite. Bine ar fi să păstrați acest tonus cât mai mult. S-ar putea să investiți foarte mult pentru starea voastră de bine.

CAPRICORN

Jucați un rol important într-un grup. Sunteți personajul principal într-o colaborare. Venus vă ajută foarte mult. Sunteți cel care îi mobilizează pe toți din jur, sunteți zbir astăzi, coordonator, șef. Îi motivați pe toți din jur. Sunteți ca o locomotivă.

VĂRSĂTOR

Este o zi bună. Aveți o satisfacție pe plan profesional. Vă bucurați de o colaborare pe care o aveți în prezent. O să vină și momentul când veți ajunge fix acolo unde vă doriți, până atunci fiți prezent și atenți.

PEȘTI

Apar niște rezultate, un răspuns, bani, un document. Ceva ce așteptați de ceva timp. Lucrurile se rezolvă. Așteptarea a luat sfârșit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop