Horoscop 16 noiembrie. Zodia care va avea o mare surpriză venită de departe

Horoscop 16 noiembrie. Zodia care va avea o mare surpriză venită de departe sub forma unor vești, telefoane, mesaje. 

Horoscop 16 noiembrie. BERBEC

Sunteți nedumeriți de o situație care vi se aduce la cunoștință. Vă amuză și vă intrigă în același timp. Se cere urgent o rezolvare cât mai pașnică…

Horoscop 16 noiembrie. TAUR

Glumești pe seama unor situații serioase și nu te comporți așa cum ar trebui în situația de față. Riști să atragi critici la adresa ta și nu vrei asta.

Horoscop 16 noiembrie. GEMENI

Luptă pentru a te face auzit(ă) nu pleca fruntea în pământ. Dacă ai argumente, fă-le auzite, să știe toată lumea care este poziția ta.

Horoscop 16 noiembrie. RAC

Astăzi câștigi ceva, nu este o zi complet trecută la categoria și altele, este una specială din care vei rămâne cu ceva, poate fi chiar ceva spiritual.

Horoscop 16 noiembrie. LEU

Alegerile voastre, dragi LEI, vă definesc. Culegeți rezultatele pentru tot ce ați semănat. Nu trebuie să fiți dezamăgiți dacă nu vă ies toate conform așteptărilor.

Horoscop 16 noiembrie. FECIOARA

Reacționezi destul de dificil când ești acuzat(ă) de ceva ce nu ai făcut. Astăzi tronează asupra ta spectrul unui ghinion. Fii cu ochii în patru.

Horoscop 16 noiembrie. BALANȚA

Nu te grăbi să tragi concluzii pripite sau să acuzi. Mai cântărește situația puțin. Până seara s-ar putea să apară noi detalii care te vor ajuta.

Horoscop 16 noiembrie. SCORPION

Tot ceea ce ai învățat din trecut e bun învățat. Este o lecție prețioasă dar lasă trecutul în urmă și trăiește în prezent. Te agăți de ceva ce nu mai există.

Horoscop 16 noiembrie. SĂGETĂTOR

Ieși la aer și schimbă decorul, ai nevoie de o nouă atmosferă ca să ieși din starea de letargie în care te afli. Noutățile zilei te vor face să te simți mai bine.

Horoscop 16 noiembrie. CAPRICORN

Te doboară pe tine un prag atât de mic ca cel de azi? Tu ai trecut prin multe așa că un mic necaz nu înseamnă nimic. Nu da atât de multă importanță.

Horoscop 16 noiembrie. VĂRSĂTOR

Nu toată lumea din jur este bine intenționată, nu toți sunt cei mai buni prieteni. Cel mai bine este să fii precaut(ă) la figurile noi.

Horoscop 16 noiembrie. PEȘTI

Pe umerii tăi stă o mare greutate și nu poți scăpa de ea până nu conștientizezi că se află acolo și că o porți mereu cu tine.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop