Horoscop 15 septembrie 2023. Decizii noi, start pe un nou drum

Horoscop 15 septembrie 2023. Astăzi, au loc două evenimente importante. Mercur revine la mersul direct. Gata cu încărcăturile! Tot astăzi are loc faza de Lună Nouă în Fecioară. Se apasă un buton de start pentru toate zodiile.

BERBEC

Atenție, astăzi vă dați seama că ajutați niște oameni care nu sunt recunoscători. V-ați dat peste cap să faceți o muțime de lucruri pentru ei, și pe ei nimic nu-i mulțumește. Ați făcut o groază pentru ei, și degeaba! Astăzi vă treziți la realitate. Vedeți exact cu ce fel de oameni aveți de-a face.

TAUR

Astăzi o ții pe-a ta, oricât de multe argumente ai auzi din partea celor din jur. Ești prins în capcana propriului orgoliu nemăsurat, iar poziția ta e mai mult a despotului decât a înțeleptului.

GEMENI

A sosit timpul să le arăți tuturor că ai calități înnăscute de lider. Astăzi te faci remarcat(ă) în cercul tău de cunoscuți datorită unei trăsături de caracter pe care nimeni nu a bănuit-o. Ghici care este?

RAC

Nu mai vezi pădurea de copaci. În loc să te apleci asupra lucrurilor care chiar contează, tu te pierzi în nimicuri care fură toată energia și te lasă sleit(ă) de energie.

LEU

Ești unul din obsedații care vor să dețină controlul absolut asupra lucrurilor. Lucru care îți aduce multă anxietate și neliniște. Dacă ai putea să te liniștești… ce bine ar fi!?

FECIOARĂ

Astăzi este o zi în care ar fi bine să faci puțină ordine interioară. Renunță la gândurile care îți fac rău, la amintirile neplăcute, la visele irealizabile. Și mergi mai deprate cu fruntea sus!

BALANȚĂ

Respectul de sine este foarte important pentru echilibrul interior. Nu poți să evoluezi dacă nu te iubești pe tine, în primul rând. Învață să privești viața cu ochii unui copil și minunează-te de tot ceea ce îți iese astăzi în cale.

SCORPION

Un lucru e cert! Ai călități de avocat. Reușești să împaci pe toată lumea și ții mereu cu dreptatea. Astăzi ridici un semn de întrebare asupra unei chestiuni din familie.

SĂGETĂTOR

Astăzi suferi de nostalgie cronică. Îți pare rău după vara care s-a încheiat și care pentru tine nu a fost tocmai cea mai nasoală… Te îngropi în păreri de rău.

CAPRICORN

Ești cu gândul departe, nu te poți concentra și nu poți să te exprimi coerent. Adună-te și pune-ți ideile în ordine, pentru că toamna aceasta e lungă…

VĂRSĂTOR

Cumva urmează un eveniment important pentru tine în următoarea perioadă? Aștepți cu nerăbdare acest lucru? S-ar putea să fie o piatră hotărâtoare pentru destinul tău.

PEȘTI

Cheltuiești mai mult decât câștigi iar asta îți dezechilibrează bugetul. Este foarte grav că nu-ți dai seama și că nu te-ai oprit la timp. Consecințele vor veni în curând.

Foto: 123rf

Zodiile și umorul: ce-i face să râdă pe nativii fiecărei zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop