Horoscop 15 februarie, începând de azi până martie se reglează anumite situații

Horoscop 15 februarie. Până în martie patru zodii vor încheia un ciclu Karmic: au plătit ce era de plătit, au pus la punct ce era deranjat.

BERBEC

Aproape că nu mai reușești să gândești rațional, iar în ultima vreme te bazezi mai mult pe ce îți spune inima. În esență, acest lucru nu este unul negativ, dar raportându-te la situația ta, poate că ar fi bine să păstrezi un echilibrul între inimă și minte.

TAUR

Ai un sentiment ciudat în legătură cu o anumită persoană și nu știi dacă ar trebui să spui mai departe ceea ce gândești despre ea sau dacă ar fi de preferat să păstrezi totul pentru tine.

GEMENI

Astăzi vei primi acel semn pe care îl așteptai pentru a-ți pune în practică un plan pe care îl gândești de foarte multă vreme. Vei pleca la drum cu convingerea că totul va ieși perfect.

RAC

În sufletul tău este furtună și nu știi cum să faci pentru a obține câteva momente de liniște. Relația cu partenerul de viață merge din ce în ce mai prost și îți e teamă de o posibilă separare.

LEU

Situația ta financiară nu e tocmai roz, motiv pentru care va fi nevoie să faci o serie de economii. Chiar dacă îți va fi greu, acum este momentul să renunți la cheltuielile inutile și mofturile care nu îți aduc niciun beneficiu.

FECIOARĂ

Ești mereu nemulțumită, iar cei din jur au remarcat asta. Pot să apară reproșuri pe această temă și chiar dacă primul tău instinct va fi să negi totul, cel mai bine ar fi să îți asumi situația și să faci schimbări în privința comportamentului tău.

BALANȚĂ

Chiar dacă dreptatea este de partea ta, evită un schimb de replici cu o persoană mai în vârstă din familie. Nu doar că nu veți ajunge la un consens, dar există riscul ca discuția să se transforme într-un conflict puternic.

SCORPION

În ultima vreme nu te-ai simțit tocmai bine în pielea ta. Poate că te-ai pierdut pe drum și acum a venit momentul să te redescoperi. Profită de această zi pentru a petrece timp cu tine și a-ți pune ordine în gânduri.

SĂGETĂTOR

O persoană din anturaj vrea să îți facă o mărturisire, dar evită să îți vorbească direct. Taie răul de la rădăcină și cere explicațiile de care ai nevoie.

CAPRICORN

Indiferent de provocările pe care le vei întâlni astăzi, încearcă, pe cât posibil, să nu îți pierzi cumpătul. Lucrurile se vor rezolva cu o mai mare rapiditate dacă îți vei păstra calmul.

VĂRSĂTOR

Cineva îți face astăzi o vizită neașteptată, lucru care te va scoate puțin din monotonie. Discuția are toate șansele să fie una plăcută.

PEȘTI

Încrederea într-o persoană apropiată va fi pusă la mare încercare astăzi. La urechile tale pot ajunge o serie de informații nu tocmai plăcute. Nu te grăbi să le crezi, ci verifică din mai mult surse pentru a nu face o gafă.

Citeste și:

Zodiacul Chinezesc 2023: Porcul

Zodiacul Chinezesc 2023: Câinele

Zodiacul Chinezesc 2023: Cocoșul

Zodiacul Chinezesc 2023: Maimuța

Zodiacul Chinezesc 2023: Capra

Zodiacul chinezesc 2023: Calul

Zodiacul Chinezesc 2023: Șarpele

Zodiacul Chinezesc 2023: Dragonul

Zodiacul Chinezesc 2023: Iepurele

Zodiacul Chinezesc 2023: Tigrul

Zodiacul Chinezesc 2023: Bivolul

Zodiacul Chinezesc 2023: Șobolanul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop