Horoscop 13 octombrie: pentru nativii dintr-o anumită zodie este o zi cu ghinion

Horoscop 13 octombrie. Dacă, pentru cele mai multe semne zodiacale, ziua de azi se anunță a fi una liniștită, pentru nativii dintr-o anumită zodie este o zi cu ghinion. Aceștia iau decizii pripite, pe care în scurt timp le vor regreta, aruncă cu reproșuri nejustificate și își atrag antipatii în mod gratuit pentru ca, la finalul zilei, să aibă crize de conștiință. 

BERBEC

Azi, aveți discuții constructive cu partenerul de viață legate de proiecte viitoare sau de bani. Vă bate gândul să vă deschideți propriul business, și nu este o idee deloc rea. Un prieten vă poate da o idee foarte inspirată de la care să plecați și puteți schița împreună un plan de bătaie. Nu peste multă vreme, problemele voastre financiare se vor rezolva.

TAUR

Tot ceea ce stabiliți azi vă va da mari bătăi de cap zilele următoare, întrucât realitatea de la fața locului este diferită de ceea ce vă așteptați voi să găsiți. Alegerile pe care le faceți azi nu se bazează pe experiența voastră, ci sunt dictate mai degrabă de emoții și trăiri negative. Recomandat ar fi să amânați deciziile importante pentru altă zi.

GEMENI

Nemulțumirea care vă copleșește acum nu este legată atât de ceva ce a făcut partenerul de viață, ci mai degrabă de faptul că nu ați fost capabil să vedeți neregulile pe care acesta le-a generat. Nu este deloc exclus să aflați despre partenerul de viață un lucru pe care l-ar fi vrut ascuns și să fiți peste măsură de dezamăgiți din cauza faptului că nu a avut încredere în voi.

RAC

Ar fi bine să fiți sinceri în orice situație, indiferent de părerea pe care alții și-ar face-o despre voi. de fapt, doar așa veți putea vedea cine vă apreciază cu adevărat și cine nu. Atenție! E bine să fiți sinceri, dar fără să fiți agresivi.

LEU

Azi apare o contradicție puternică între ceea ce simțiți și ceea ce exprimați, iar asta nu prea vă stă în caracter. Sunteți obișnuiți să spuneți lucrurilor pe nume, iar azi ceva vă reține să o faceți. Analizați-vă cu atenție emoțiile, trăirile, și vedeți ce se ascunde în spatele acestei contradicții.

FECIOARĂ

Riscați să reacționați exagerat față de niște persoane apropiate care vă spun exact ceea ce gândesc despre voi. Poate vă iau prin surprindere, poate vă deranjează peste măsură. Reacțiile voastre pot fi justificate într-o oarecare măsură, dar foarte important este să fiți sinceri cu voi înșivă. Ar putea exista o mică posibilitate ca acele persoane să aibă dreptate în ceea ce vă privește? Priviți înăuntrul vostru și vedeți dacă acolo este ceva care nu vă dă pace.

BALANȚĂ

13, zi cu ghinion pentru voi. Nu sunteți în apele voastre și sunteți tentați să luați decizii pripite pe care cel mai probabil mâine le veți regreta. Sunteți bulversați de conflicte interioare, care nu vă lasă să judecați foarte limpede. Și peste toate astea, un apropiat vine să vă reproșeze niște lucruri de care este foarte posibil nici să nu fiți responsabili, dar să nu vă amintiți exact pe moment. În orice caz, sfatul nostru este să încercați să nu reacționați impulsiv pentru că, în foarte scur timp, veți avea mustrări de conștiință.

SCORPION

Azi sunteți în centrul atenției. Toți vă caută compania, vor să fie în preajma voastră, să faceți glume împreună, să vă amuzați împreună, dar și să primească sfaturi de la voi. Experiența voastră de viață este foarte prețuită azi.

SĂGETĂTOR

Azi sunteți preocupați în mod deosebit de reparații prin casă, de îmbunătățiri sau de reamenajări. Aveți șansa să duceți la bun sfârșit tot ce v-ați propus pentru că aveți destul de multă energie.

CAPRICORN

Azi sunteți foarte vorbăreți, ceea ce vă poate face plăcuți de cei din jur. În același timp, însă, riscați să spuneți lucruri pe care în mod normal nu le-ați fi spus. Aveți mare grijă cui vă destăinuiți, nu toți oamenii cărora le sunteți simpatici sunt de încredere.

VĂRSĂTOR

Prietenii vă fac azi o surpriză plăcută și vă invită într-un loc unde relaxarea și buna-dispoziție sunt garantate. Ori undeva la spa, ori la un restaurant cu muzică bună, ori la mall, la cinema sau la teatru. O să fie o ieșire care vă va face foarte bine la minte și la suflet. În plus, vă va face să descoperiți despre voi lucruri pe care nu le-ați știut.

PEȘTI

Dialogurile și acțiunile comune cu prietenii sunt foarte importante azi, dar este necesar să fiți prudenți. Pot apărea controverse și diferențe majore între vorbe și fapte, însă aveți încredere că totul este spre binele vostru. Unii oameni din anturajul vostru își pot da arama pe față.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop