Horoscop 1 februarie. Zodia care interpretează greșit un gest

Horoscop 1 februarie. Astrele nu sunt foarte prietenoase cu nativii astăzi, dar să nu uităm că ele nu dispun, ci doar predispun. Puterea de a face dintr-o zi mai puțin bună una bună este la fiecare dintre noi. O zodie riscă să interpreteze greșit un gest al unui cunoscut, iar această interpretare greșită poate da naștere unei situații care să frizeze penibilul.

BERBEC

Azi experimentați o mare dezamăgire în legătură cu o situație din viața voastră care sperați să se schimbe, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Poate nu ar fi, însă, greșit, să vă raportați voi altfel la acea situație, să vă reglați așteptările legate de ea. Porbabil, așteptările voastre sunt prea mari.

TAUR

De obicei, nu vă sperie să riscați, dar azi nu este chiar recomandat să vă asumați riscuri. Riscul de a ieși în pierdere este destul de mare. Mai amânați câteva zile, mai analizați situația și cu siguranță veți avea o altă perspectivă asupra ei, perspectivă care, veți vedea, nu va presupune asumarea unor riscuri.

GEMENI

Azi sunteți, cum s-ar zice, cu capsa pusă toată ziua. Nimeni nu vă intră în voie, ba chiar sunteți tentați să vedeți probleme chiar și acolo unde nu sunt, iar acest lucru vă ține într-o permanentă stare de tensiune. E momentul să faceți ceva pentru vostru și să vă relaxați. Aveți la dispoziție două zile pe care să vi le dedicați în întregime. Meritați.

RAC

Azi, ați putea avea parte de conflicte serioase în relația de cuplu.Veți întâmpina dificultăți în a ajunge la o înțelegere cu persoana iubită. Recomandarea noastră este să încercați să puneți accent pe comunicare, să fiți toleranți și veți avea șanse maxime ca neînțelegerile apărute să se clarifice mai repede decât v-ați fi imaginat.

LEU

Azi sunteți extrem de preocupați de situația financiară care este pe punctul de a se dezechilibra, fie ca urmare a unei investiții neinspirate, fie ca urmare a unor cheltuieli neprevăzute. Unele planuri se pot schimba și pot lua o întorsătură neplăcută.

FECIOARĂ

V-ați putea confrunta cu diferite probleme de sănătate care v-ar putea schimba starea de spirit. Deveniți irascibili și reușiți cu greu să vă concentrați și să vă îndepliniți sarcinile zilnice. Plus că nici celor din jurul vostru nu le sunteți prea simpatici azi.

BALANȚĂ

Se anunță câteva schimbări în viața voastră, dar nu toate vă convin. Aveți nevoie de puțin timp pentru a analiza și a accepta situația. Și chiar dacă, într-o primă fază, veți fi reticenți și nu foarte mulțumiți, în scurt timp vă veți convinge că totul a fost spre binele vostru. Pentru că atragem lucrurile de care avem nevoie pentru evoluția noastră interioară,chiar dacă acestea nu sunt neapărat cele pe care ni le dorim.

SCORPION

Încercați, azi, pe cât se poate să lăsați deoparte grijile și stresul și să încercați să vă relaxați mai mult. V-ați putea bucura de compania unor prieteni și chiar de sprijinul acestora. N-ar fi rău deloc să ascultați sfaturile lor.

SĂGETĂTOR

Azi vă simțiți singuri, izolați și neîmpliniți sentimental. Indiferentdacă sunteți sau nu într-o relație, există predispoziția să fiți foarte dezamăgiți de o situație și să refuzați să mai comunicați cu cei dragi.

CAPRICORN

Ceva vă pune pe gânduri, ba chiar vă alertează și sunteți tentați să le spuneți și celorlalțice se întâmplă. Luați, însă, în calcul că este doar părerea voastră asupra unei situații, nu este un adevăr general valabil. Riscați să-i alertați și pe alții în mod nejustificat. Mai aveți răbdare câteva zile înainte de a răspândi zvonul, pentru că lucrurile s-ar putea shcimba, dovedindu-vă că v-ați înșelat.

VĂRSĂTOR

Un gest al unei persoane cu care interacționați azi, o persoană cunoscută, dar care nu vă este, totuși atât de apropiată încât să-i cunoașteți obiceiurile, gesturile, ticurile etc, vă induce în eroare. Există riscul să-l interpretați greșit, să vă faceți în cap un scenariu care să n-aibă nicio legătură cu realitatea, iar de aici să se producă o reacție în lanț. Voi înțelegeți ceva, îi transmiteți respectivei persoane ce-ați înțeles, ea nu pricepe neam la ce vă referiți, voi încercați să veniți cu explicații sau cu gesturi suplimentare, dar acestea sunt menite să adâncească și mai mult neînțelegerea. Important este să nu vă simțiți prost și să tratați totul cu simțul umorului.

PEȘTI

Un eveniment minor vă poate strica toată ziua. De altfel, contextul astral favorizează surprizele neplăcute care sunt generate tocmai din niște amănunte pe care, de regulă, nici nu le băgați în seamă. Azi, însă, aveți mai mult timp să rumegați aceste amănunte și, astfel, să vă creați frustrări.

Foto: shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop