Hilaria și Alec Baldwin dezvăluie sexul copilului nr. 7. Iată gestul făcut de ei și ceilalți copilași

Alec Baldwin și soția sa vor deveni părinți pentru a șaptea oară. Marea veste a fost anunțată chiar de ei la sfârșitul lunii martie pe rețelele de socializare. Până acum ceva timp, soția actorului nu era pregătită să dezvăluie sexul bebelușului, însă luni, 9 mai, a fost postat un video cu întreaga familie împărtășind marea veste.

Alec Baldwin și Hilaria vor avea încă o fetiță. În videoclipul postat pe Instagram, ei și ceilalți copii ai lor i-au oferit sfaturi micuței care se va naște în toamnă.

„Întotdeauna a fost atât distractiv, cât și semnificativ pentru mine să aflu care este sexul bebelușului meu, dar, pe măsură ce cresc și învăț, vreau să o fac puțin diferit de data aceasta', explică Hilaria Baldwin.

Ce îl va face pe copilul nostru o persoană iubitoare, împlinită? Ce contează? Ce îl va face să se simtă văzut, liber și mândru? Poate că nu putem defini nimic. Putem doar să îi ghidăm, să îi încurajăm, să îi ascultăm, să le împărtășim experiențele noastre și să învățăm de la ei, în timp ce le privim călătoria', a scris Hilaria în descrierea clipului video.

„Împărtășesc cu voi speranțele și dorințele familiei noastre, încurajările și sfaturile pe care le avem pentru noul nostru copil. Simt atât de multă bucurie privindu-i pe acești copii, care sunt plini de dragoste și de cea mai simplă și bună înțelepciune. A-i auzi împărtășindu-și sfaturile este unul dintre cele mai mari daruri ale vieții mele. Fiți alături de noi pentru a sărbători acest om mic, independent, care crește în interiorul meu.', a mai spus Hilaria.

La începutul lunii aprilie, Hilaria a împărtășit pe Instagram Story că știa deja sexul celui de-al șaptelea copil pe drum, dar nu plănuia să dezvăluie știrea public din două motive.

„1. Am pierdut un bebeluș la 4 luni în 2019 (poate că unii dintre voi își amintesc). Mă gândesc zilnic la ea și înțeleg că maternitatea are frumusețea și întunericul ei. Dar voi aștepta până când voi trece de punctul în care mi-am pierdut fiica’, a adăugat soția lui Alec Baldwin.

Hilaria Baldwin a suferit un avort spontan în aprilie 2019. Câteva luni mai târziu a rămas însărcinată din nou și la 16 săptămâni de sarcină, noiembrie 2019, a suferit o nouă pierdere a sarcinii, scrie People.

Viitoarea mamă a șapte copii a explicat apoi că celălalt motiv al ei pentru a renunța la împărtășirea sexului copilului este că vrea să includă sexul oricând vine momentul.

2. Mulți dintre voi știți cât de conectată sunt cu comunitatea LGBTQIA+ și vorbesc cu câteva persoane apropiate despre cum pot fi atent și incluziv în a ajuta la crearea unei lumi mai incluzive de gen. Sincer sincer, s-ar putea să continui așa cum am făcut-o. Dar având în vedere toate prejudecățile pe care le văd în această țară în acest moment, trebuie să mă opresc și să mă gândesc bine și să primesc niște sfaturi.

Mă doare atât de tare să văd că oamenii sunt defăimați și hărțuiți și nu sunt incluși pentru că sunt pur și simplu cine sunt. Oameni pașnici, iubitori și frumoși’, a adăugat soția lui Alec Baldwin.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete