Hilaria Baldwin, dezvăluiri despre cum decurge cea de-a șaptea sarcină: „Simt că trupul meu încetinește”

Hilaria Baldwin se destăinuie despre faptul că este din nou însărcinată la 38 de ani.

Instructorul de yoga, care așteaptă cel de-al șaptelea copil cu soțul său Alec Baldwin, a postat joi pe Instagram un videoclip în care poate fi văzută făcând niște exerciții, gândindu-se la trecut cu nostalgie.

„Pe măsură ce încep ultimul trimestru al acestei sarcini, simt cum corpul meu încetinește. Îmi place să fac exerciții fizice în timp ce sunt însărcinată și mă simt recunoscătoare că sarcinile mele mi-au permis să fiu activă. Știm cu toții că fiecare sarcină este diferită și trebuie să ne lăsăm în voia naturii și să ascultăm care este realitatea noastră.

Vârsta și purtarea atâtor sarcini și copiii sunt lucruri pe care le simt cu siguranță 🥴”, a scris ea, reflectând asupra deceniului de sarcini începând cu fiica sa Carmen Gabriela, în vârstă de 8 ani jumătate, când Hilaria avea 28 de ani.

Cu toate acestea, Hilaria Baldwin a spus că apreciază fazele din anii în care a fost însărcinată.

„Respectă procesul de încetinire și apoi recuperarea lentă după copil. Expansiunea și contracția corpului. Cât de recunoscătoare sunt să am aceste experiențe în povestea vieții mele”, a spus mai spus ea, potrivit People.

De asemenea, în videoclip, ea a făcut haz de necaz pe seama trecutului ei pentru că făcea exerciții pe tocuri înalte, spunând: „Mă știți: mă mișc mereu cu orice port 😂”.

Hilaria Baldwin și soțul ei, Alec, au sărbătorit anul acesta aniversarea a 10 ani de căsătorie.

Noua fiică a cuplului se va alătura surorilor mai mari Carmen și Maria Lucia Victoria, în vârstă de 16 luni, precum și fraților Rafael Thomas, în vârstă de 7 ani, Leonardo Ángel Charles, în vârstă de 5 ani jumătate, Romeo Alejandro David, în vârstă de 4 ani și Eduardo “Edu” Pao Lucas, în vârstă de 22 de luni. Alec este, de asemenea, tatăl fiicei Ireland Baldwin, în vârstă de 26 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete