Gina Pistol, adevărul despre prezența tatălui ei la nuntă: „Nu s-a tolănit nimeni pe jos ca-n telenovele”

Gina Pistol a vrut să lămurească pe toată lumea că nu a plâns la nuntă din cauza tatălui ei. Soția lui Smiley spune că a fost un eveniment emoționant pentru ea.

Gina Pistol și-a invitat familia la nuntă, iar tatăl ei, cu care avea o relație mai distantă în ultimii ani, s-a aflat pe lista de invitați. Emil Pistol a venit să își vadă fiica în rochie de mireasă, apoi s-a speculat că prezentatoarea de la Antena 1 ar fi început să plângă când l-a văzut. Mai mult, se zvonea că Gina Pistol nici nu i-ar fi oprit loc la masă tatălui ei, pentru că ar fi fost convinsă că nu vine la nuntă.

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite' a vrut să spună adevărul despre ceea ce s-a întâmplat la nuntă și a asigurat că nu a plâns din cauza tatălui, ci a plâns pentru că slujba de la cununia religioasă a fost foarte emoționantă.

„Cununia civilă a fost scurtă. Am spus un DA cântat, că dacă Andrei nu l-a cântat și l-a spus clar și răspicat, am zis să îl cânt eu, după care ne-am dus spre cununia religioasă, unde într-adevăr am plâns. (…)

„Nu s-a tolănit nimeni pe jos ca-n telenovele'

Nu am plâns că a venit tata. Pe tatăl meu, cu care am o relație civilizată, l-am invitat inclusiv la botezul fiicei mele și a ales să vină și la cununia civilă, și la cununia religioasă, ceea ce am apreciat, dar nu s-a tolănit nimeni pe jos ca-n telenovele… Vai, tata, fiica mea! NU a fost așa. Nu știu de ce am simțit nevoia să subliniez, dar nu îmi place… Am vorbit foarte deschis despre viața mea, dar nu-mi place să găsim senzaționalul. Nu a fost niciun senzațional. Suntem doi oameni care se iubesc sincer și am făcut tot posibilul să ne bucurăm de ziua asta, una importantă pentru noi”, a spus Gina Pistol.

Și a contiuat: „Eu am plâns la cununia religioasă pentru că slujba a avut așa o încărcătură faină, nu știu, m-a emoționat pe mine și am avut cor care când a început să cânte atât de frumos… coborâseră niște îngeri din cer, nu știu, momentul în sine m-a emoționat.'

nunta-smiley-gina-pistol-1-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

„Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic'

Părinții Ginei Pistol sunt divorțați, iar vedeta povestea la un moment dat că relația cu tatăl ei se răcise în ultimii ani, în special după ce el s-a recăsătorit.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta', spunea Gina Pistol, în urmă cu mai mult timp.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete