Gina Chirilă a fost înșelată de Bogdan Vlădău. Cum a trecut peste infidelitatea soțului

Gina Chirilă a recunoscut în podcastul lui Cătălin Măruță că a fost înșelată de Bogdan Vlădău. Soția artistului a trecut peste infidelitate și împreună formează o familie unită.

În urmă cu câțiva ani, atunci când se aflau la începutul relației, Bogdan Vlădău a fost fotografiat cu o altă femeie în timp ce iubita lui era plecată din țară cu un job. La podcastul „Acasă la Măruță', Gina Chirilă a mărturisit că a fost înșelată și că a avut nevoie de timp ca să-l ierte. Bogdan Vlădău a încercat să repare greșeala pe care o făcuse și a reușit.

„Hai să fiu sinceră! Am trecut peste asta. Am iertat. Dar nu vreau să spun acum tinerelor care mă urmăresc și care mă iau drept un exemplu să facă asta sau să facă ca mine, ci să facă ce simt. Eu asta am simțit. Asta nu înseamnă că sunt un exemplu sau ele ar trebui să ierte. Am aflat și ulterior a venit Bogdan și am discutat. Am rezolvat-o matur, într-un final. A și rupt ceva apoi, să fim serioși.

A fost nevoie de timp pentru a-și reclădi încrederea. Dar sentimentele nu s-au schimbat, asta m-a surprins și pe mine”, a povestit Gina Chirilă, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Gina-Chirila-si-Bogdan-VladauSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Bogdan Vlădău și-a recunoscut greșeala și mărturisește că atunci se afla într-o perioadă în care nu știa ce se întâmplă cu el.

„N-a fost chiar așa de frumos, că eram mai mici, mai tineri, nu înțelegeam lucrurile ca acum. Eu eram destul de tulbure cu mine, așa.

Nu eram ok. Și atunci când nu ești ok cauți liniștea și fericirea în exteriorul tău. A fost așa, ceva trecător. Eu cred că orice încercare grea te întărește și sudează cuplul poate mai bine”, a declarat artistul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete