George Burcea și-a dus fetițele într-un loc drag sufletului lui. Cu cine s-au întâlnit micuțele pentru prima oară?

George Burcea se bucură din plin de momentele pe care le petrece alături de fetițele lui. El și Andreea Bălan au ajuns la un consens în ceea ce privește custodia micuțelor, astfel că potrivit dispozițiilor legale, acesta are dreptul de a le lua la el.

George Burcea le-a avut pe fete des în ultima perioadă, mai ales că Andreea Bălan a făcut echipă cu Andreea Antonescu la filmările emisiunii „America Express'. Actorul se implică în creșterea și educația micuțelor, dar se ocupă și de distracția lor. Atfel că, în weekendul care tocmai s-a încheiat, Ella și Clara și-au cunoscut străbunica.

În imaginile postate de actor, fetițele par să o îndrăgească pe bătrână, una dintre ele sărindu-i în brațe când au ajuns și se bucurau de aerul proaspăt de la țară.

George-BurceaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cât timp Andreea Bălan a fost plecată, mama acesteia s-a ocupat de fetițe, însă micuțele și-au vizitat și tatăl. Deși s-au luptat o vreme în tribunal și și-au aruncat vorbe grele, actorul și cunoscuta cântăreață au ajuns la o înțelegere, astfel încât Ella și Clara să nu aibă de suferit.

„Fetele mă imită pe mine, dacă eu mă iubesc pe mine, și ele se vor iubi pe ele. Iubirea de partener o înveți de la părintele de sex opus. E datoria tatălui lor să le iubească, să fie prezent în viața lor, ca ele să nu se simtă abandonate și mai târziu să nu caute aceeași lecție de abandon. Tu știi că meriți și vei atrage mai târziu’, a declarat Andreea Bălan în urmă cu ceva timp într-un podcast.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete