George Burcea, mărturisiri despre consumul de droguri: „M-am simțit abandonat și…”

În primăvara anului trecut, George Burcea și Andreea Bălan au luat-o pe drumuri diferite. După o căsnicie cu bune și rele, cu două fetițe superbe, cei doi nu au mai ajuns la un consens privind conviețuirea lor împreună, motiv pentru care s-au despărțit.

George Burcea a trecut printr-un divorț tumultuos care a scos la iveală unele detalii mai puțin plăcute din viața sa. Unul dintre acestea a fost faptul că actorul a consumat substanțe interzise.

Invitat în cadrul unui podcast, fostul soț al Andreei Bălan a mărturisit că a apelat la astfel de „remedii' o singură dată și nu este deloc mândru de acest lucru. Mai mult decât atât, el a declarat că nu ar mai face niciodată, deoarece și-a învățat lecția. George Burcea a fost oprit de poliție și oamenii legii au descoperit că vedeta consumase droguri. Tot acest incident nefericit s-a întâmplat în perioada în care căsnicia sa era pe sfârșite.

„Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri. Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție.

Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă. Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare', a dezvăluit actorul, în cadrul podcastului la care a fost invitat.

În prezent, George Burcea are o frumoasă relație cu Viviana Sposub, iar acum ceva timp, acesta a mărturisit că relația lor este pregătită de următorul pas măreț.

„O voi cere pe Viviana de soție, nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm’, a spus George Burcea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete