Gata! S-a aflat numele băiatului lui Dani Oțil. Proaspăta mămică a deslușit misterul

Gabriela Prisăcariu a născut pe 10 septembrie un băiețel frumos și sănătos. Ea și Dani Oțil au devenit părinți pentru prima oară, iar acum a dezvăluit cum îl cheamă pe micuț. Bebelușul poartă două prenume speciale cu o semnificație aparte.

Dani Oțil și-a numit băiețelul într-o postare „Cârcel' sau „Mâini de bătrânel', iar fanii au fost extrem de curioși să afle cum îl cheamă, totuși, pe micuț. Ei bine, proaspăta mămică le-a spus acestora pe rețelele de socializare cum îl cheamă. Ei au ales două nume speciale: Luca Tiago.

Matinalul de la Antena 1 oferise la un moment dat un indiciu, spunând că numele fiului său are patru litere. Luca provine din latinescul „lux' care înseamnă „lumină'. În calendarul ortodox este sărbătorit pe 18 octombrie și atunci se citește „Predica la Sfântul Evanghelist Luca'.

Fanii lor au aflat sâmbătă dimineață că micuțul a venit pe lume, nașterea a avut loc vineri seară. Nașterea a fost prin cezariană, însă din motive de înțeles, Gabriela Priscăriu nu vrea să explice motivul opțiunii sale. Cu toate acestea, ea a precizat că totul a decurs bine în sala de nașteri.

„Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10 jumătate, prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce am făcut cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos’, le-a spus fanilor proapăta mămică acum două săptămâni.

De când au devenit părinți, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cele mai intense și noi sentimente. Matinalul de la Antena 1 postează uneori imagini cu fiul său în ipostaze care mai de care mai amuzante. Mai mult decât atât, acesta le-a povestit fanilor cum a trecut peste prima noapte în calitate de tătic.

„Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă patru băieți. S-a tras de țzâtză s-a pleoscăit, nu s-a urlat, dar nici nu s-a întâmplat mare lucru’, a povestit Dani Oțil fanilor săi de pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete