Games of Thrones. Emilia Clarke plângea înainte de scenele intime

Popularitatea serialului Game of Thrones a fost de necontestat, captivând o întreagă generație de telespectatori. Membrii distribuției sale au devenit nume cunoscute, inclusiv Emilia Clarke, care a jucat rolul lui Daenerys Targaryen, cunoscută și sub numele de Mama Dragonilor.

Deși actrița a beneficiat, fără îndoială, foarte mult de pe urma interpretării personajului, ea s-a confruntat și cu unele dezavantaje. Faptul că s-a alăturat serialului fantasy a scos la iveală un defect al personajului ei pe care nu îl recunoscuse anterior.

Vedeta a dezvăluit recent, în cadrul unui podcast, că plângea înainte de scenele intime cu Jason Momoa. Ea acceptase rolul înainte de a fi informată despre scenele explicite.

Reflectând la ceea ce a trăit atunci, actrița s-a destăinuit despre întreaga situație într-un interviu.

„Am acceptat slujba, iar apoi mi-au trimis scenariile, le-am citit și mi-am zis: <>”, a dezvăluit ea, scrie Bright Side.

Totuși, în ciuda rezervelor inițiale, a abordat rolul cu profesionalism, deoarece tocmai absolvise o școală de teatru și a considerat că, dacă era scris în scenariu, era necesar. Din fericire, Jason, care l-a interpretat pe soțul ei nefericit de pe ecran, Khal Drogo, i-a ușurat întotdeauna situația.

Emilia Clarke a mai detaliat comportamentul de susținere al lui Jason Momoa în timpul scenelor dificile. Ea și-a exprimat recunoștința pentru bunătatea și experiența sa în industrie, care au ajutat-o să se simtă mai confortabil pe platou. Jason a făcut mai mult decât atât pentru a se asigura că Emilia a avut grijă de ea, mergând chiar până la a cere un halat pentru ea atunci când tremura între scene.

Emilia apreciază cât de atent și grijuliu a fost starul din Aquaman față de ea ca ființă umană.

„Plângea mai mult decât mine” și se simte norocoasă că a avut un coleg atât de înțelegător, a mai declarat actrița.

Grija lui Momoa pentru Emilia Clarke în timpul filmărilor este o dovadă a profesionalismului și a bunătății sale. Este important ca actorii să se simtă în siguranță și să se simtă confortabil pe platou, mai ales în momentele vulnerabile din timpul filmărilor. Și este clar că Momoa a făcut tot ce a putut pentru a se asigura că Clarke a avut grijă de ea.

În ciuda provocărilor, Emilia Clarke recunoaște că serialul a lansat-o în carieră și a făcut-o cunoscută. De atunci, vedeta din Me Before You a devenit mai experimentată și a fost nevoită să se impună pe platourile de filmare, refuzând să facă scene care o fac să se simtă inconfortabil, în ciuda presiunii celorlalți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete