Gabi Bădălău i-a răspuns Claudiei Pătrășcanu, după ce l-a acuzat că a amenințat-o: „Să se ducă la poliție”

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare departe de a se termina. Cei doi se întâlnesc deja de trei ani pe la tribunal, iar procesul de divorț continuă. Omul de afaceri i-a răspuns artistei, după ce aceasta a făcut declarații grave la adresa lui.

În cadrul unui interviu, Claudia Pătrășcanu susținea că Gabi Bădălău ar fi amenințat-o și i-ar fi dat mai multe mesaje.

„Nu este absolut nimic adevărat din ceea ce spune Claudia', afirmă Bădălău pentru Click!. Omul de afaceri din Bolitin-Vale îi cere Claudiei Pătrășcanu să renunțe la scandal și să se liniștească. „N-am amenințat pe nimeni, cu atât mai mult pe mama băieților mei. Îi sugerez Claudiei să fie liniștită, sănătoasă și lucidă pentru creșterea copiilor. Eu m-am săturat de trei ani de acest circ grotesc făcut și alimentat de Claudia', a continuat omul de afaceri.

Claudia-Patrascanu-si-Gabi-Badalau-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Să se ducă la poliție, dacă se simte amenințată'

Zilele trecute, artista declara că s-a simțit umilită de familia lui și că el îi trimitea mesaje de amenințare. Bărbatul i-a sugerat Claudiei Pătrășcanu să apeleze la Poliție dacă se simte în pericol din cauza lui. „Claudia e obișnuită cu plângerile penale împotriva mea… În loc să vorbească în presă, mai bine să se ducă la poliție, dacă se simte amenințată. În rest, îi urez Claudiei multă sănătate ♥', a conchis Gabi Bădălău. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete