Fuego, concert spectaculos în prima zi de Paște

Paștele vine cu surprize la TVR 2. Iată că în prima zi, pe 24 aprilie, de la ora 15.00, Paul Surugiu-Fuego vă oferă în dar un concert spectaculos, parte din super show-ul 'Iubirea înflorește primăvara'! Concertul a avut loc pe scena Palatului Național 'Nicolae Sulac' din Chișinău și este cea mai bună petrecere pentru sărbători, asta pentru că așa cum știți deja, Fuego va de fiecare dată spectacol și reușește să țină audiența în palmă, cu glasul său, cu muzica aleasă și felul special de-a interpreta și-a oferi emoții. Nici de data asta nu va fi altfel.

Artistul va fi acompaniat de Orchestra Fraților Advahov, reprezentații Moldovei la Eurovision 2022 și va trece prin mai multe zone folclorice ale României, aducând folclorul autentic în casele voastre. Nu vor lipsi nici șlagăre de-ale sale, momente savuroase alături de public și desigur, emoție și voie bună. Invitați speciali în cadrul concertului vor fi mari artiști ai scenei basarabene și românești, care vor cântă în duet cu Paul Surugiu-Fuego. Adriana Ochișanu îi va fi aproape, într-un duet care face senzație pe rețelele de socializare, la fel ca și cel alături de marea artistă Olga Ciolacu, un simbol al Basarabiei.

Minunatele surori Osoianu îi vor fi aproape și vor aduce din noblețea lor, iar marea surpriză este prezența celebrului compozitor Eugen Doga. Veți asculta celebrul vals care face parte din patrimoniul imaterial Unescu, una dintre cele mai frumoase creații ale lumii 'Dulcea și tandra mea fiară', dar și melodii semnate Eugen Doga și interpretate de Fuego.

Va fi o sărbătoare a muzicii românești, cu multe surprize, timp de două ore în care n-ai cum să te plictisești, mai ales că, după cu mărturisește artistul, show-ul nu te lasă să stai jos și nici să te plictisești vreun pic. Concertul este unul aniversar, vedeta TVR 2 celebrând 25 de ani de ani pe scena muzicală românească! Mai mult, el are un nou concert de zile mari, pe 15 mai anul acesta, de la ora 20.00, la Sala Palatului din București, un spectacol pop simfonic, cu peste 100 de artiști pe scenă și numeroase momente captivante! Bilete, pe ticketstore.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial