Fosta soție a lui Răzvan Simion a fost cerută în căsătorie

În urmă cu 5 ani, prezentatorul TV Răzvan Simion și partenera lui de viață, Diana, s-au separat. Fostul cuplu are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor.

După separare, Răzvan a început o relație cu artista Lidia Buble, iar Diana o relație cu un om de afaceri din Timișoara.

Fosta soție a lui Răzvan Simion a fost cerută în căsătorie

Recent, Diana ar fi fost cerută în căsătorie. Fosta parteneră de viață a prezentatorului a publicat recent mai multe imagini în care apare alături de actualul ei partener.

Alături de Ianca și Tudor, Diana și iubitul ei au vizitat un parc de distracții din Timiș. În descrierea fotografiilor, Diana a scris: „Locul în care ne-am (re)cunoscut”.

Imaginile cu cei doi în GALERIA FOTO de mai sus!

La scurt timp, prietenii i-au felicitat. Unul dintre aceștia le-a urat „Casă de piatră”, iar iubitul Dianei i-a răspuns astfel: „Să nu crezi că ai scăpat de dar”.

Prietenul continuă conversația spunând: „Sunt pregătit, anticipam momentul”. În toamna anului 2019, presa scria despre Diana că formează un cuplu cu patronul unui restaurant și al unui magazin de vinuri din Timișoara.

Iar cel care confirmat atunci relația a fost chiar bărbatul, care a dat o declarație pentru ziarul Click!.

„Avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment.

Am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi. Muncesc mult și îmi place să trăiesc liniștit.

Diana mă ajută. Ne susținem reciproc”, a spus bărbatul, specificând și că se înțelege foarte bine cu copiii Dianei.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit

Deși au vorbit în nenumărate interviuri despre viitorul lor împreună, Lidia și Răzvan au luat recent decizia de a se despărți.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient.

Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită.

Vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost … Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, este mesajul publicat de Răzvan, pe contul personal de Instagram.

Foto: Facebook / Instagram

Sursă: Wowbiz

Citește și:

Ce notă a luat Mirela Vaida la Bacalaureat? „Bacalaureatul, în vremea mea, era, cred, mai dur ca acum”

Adela Popescu, probleme cu înțărcarea fiului ei Andrei: „S-au complicat lucrurile rău de tot”

Tily Niculae a fugit de căldura din capitală! „Am dat aerul condiționat pe iarbă verde și curte”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete