Folosirea unui bidon cu apă pentru dozator după antrenamente, numai avantaje!

În cazul în care, pe durata pandemiei, ai mutat antrenamentele din sala de sport acasă, achiziționându-ți toate cele necesare, nu ai niciun motiv să renunți acum, după ce ai descoperit toate beneficiile. Pe lângă faptul că nu mai pierzi timpul pe drum, dus-întors, poți recurge mult mai rapid la acțiunile recomandate după o oră sau mai bine de exerciții. Astfel, vei intra imediat la duș, te vei bucura de un binemeritat repaus și, poate mai important decât orice, îți vei umple un pahar din bidonul cu apă pentru dozator.

Sesiunile de fitness sau alte activități care presupun un efort fizic susținut duc, în mod inevitabil, la pierderea unei cantități semnificative de apă, prin transpirație. Întrucât vorbim despre lichidul esențial vieții, care susține toate procesele desfășurate în corpul uman, este clar că se va instala senzația de sete, iar aceasta va trebui potolită în cel mai scurt timp. Citind articolul în continuare, vei afla de ce să alegi un bidon apa dozator, dar și ce costuri presupune o astfel de investitiție.

În primul rând, în țara noastră, apa de la robinet nu este potabilă, fiind plină de impurități și având un miros, un gust și un aspect care nu pot fi descrise drept plăcute, sigure sau sănătoase. În condițiile date, este clar că va trebui să consumi apă îmbuteliată, mai ales că, fiind o persoană sportivă, dovedești că ții la organismul tău și la bunăstarea acestuia. Dintre variantele din comerț, bidonul cu apă pentru dozator este alegerea ideală, întrucât are cel mai mic preț per litru (23 de lei pentru 19 litri înseamnă un cost de numai 1,21 de lei per litru).

În al doilea rând, dacă alegi o firmă profesionistă precum H2On, care livrează bidoane cu apă pentru dozator la domiciliu și la birou, în aceeași zi, în toată țara, vei beneficia de o apă 100% microbiologic pură, fără impurități, premiată internațional. De asemenea, grație echipamentului respectiv, care răcește apa la temperatura ideală pentru consum, te vei putea bucura de un pahar exact atunci când ai nevoie, după un antrenament intens. Nu în ultimul rând, acumulându-se deja oboseala, nu va mai trebui să faci niciun efort, spre exemplu să ridici o sticlă de 2 sau 5 litri, ci îți vei turna apă, în cantitatea dorită, printr-o simplă apăsare pe buton.

Compania sus-amintită comercializează două tipuri de bidon cu apă pentru dozator: marcă proprie (19 litri, 23 de lei) și Aquavia (19 litri, 45 de lei). De asemenea, în oferta lor poți găsi și dozatoare, al căror preț variază între câteva sute și câteva mii de lei, în funcție de specificațiile tehnice și de performanțe. Nu în ultimul rând, poți opta și pentru accesorii precum paharele de carton (50 de bucăți la 10 lei sau 100 de bucăți la 15 lei). Aceste prețuri îți permit să estimezi costurile lunare ale unei astfel de investiții, însă concluzia este una singură: hidratarea corespunzătoare, mai ales după o perioadă intensă petrecută pe banda de alergat sau ridicând greutăți, este esențială, iar apa oferită corpului tău trebuie să fie una de calitate!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial