Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, întâlnire-surpriză în trafic

Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, doi dintre bucătarii show-ului culinar „Chefi la cuțite' s-au întâlnit în trafic. Florin Dumitrescu nu a ratat momentul și a postat imaginea pe rețelele de socializare.

Cei doi bucătari nu se întâlnesc doar pe platourile de la Antena 1, ci și în trafic. Chef Florin Dumitrescu s-a intersectat pe străzile din București cu colegul său, chef Sorin Bontea, și întâlnirea s-a lăsat, bineînțeles cu o poză și un mesaj în stilul caracteristic al prieteniei lor: „Unde mergi, bătrâne, așa grăbit?'

Cei care urmăresc postările celor doi au reacționat imediat. Unii au replicat făcând referire la glumele din timpul emisiunii, spunând: „în gară la Titu?' sau „nu aveți loc nici pe stradă unul de celălalt?'.

Alții, în schimb, au remarcat un detaliu din poză. „Volan pe dreapta, românește', a comentat cineva. Chef Florin Dumitrescu a venit cu explicații suplimentare: „să nu avem discuții, sunt în dreapta, veneam de la o degustare de vinuri'. Așadar, toată imaginea a fost, de fapt, în oglindă.

Prietenie dincolo de platouri

Cei trei bucătari s-au cunoscut mai bine pe platourile emisiunii Masterchef, de la PRO TV. Apoi, trio-ul s-a mutat la Antena 1, acceptând un format nou de emisiune, Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor. Succesul masiv a venit însă odată cu emisiunea „Chefi la cuțite', care se pregătește pentru al zecelea sezon. În toți acești ani, cei trei bucătari s-au apropiat unii de ceilalți, iar acum îi leagă o prietenie dincolo de platourile de filmare.

Pe 20 iulie, de ziua lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu i-a transmis un mesaj simpatic, alături de o poză din tinerețe: „La mulți ani, Cătălin aka Regele Scoicilor, Președintele Bucătarilor din Calea Lactee, Cheful Chefilor, cel mai bun bucătar român în viață, Barajul Vidraru, Arcul de Triumf, Casa Poporului, Patrimoniu Unesco, Inventatorul Suprem! Tot binele din lume, omule!'.

Nici Sorin Bontea nu s-a lăsat mai prejos: „Cine n-are un Cătălin, să-și găsească neapărat! Îți poate scoate peri albi (după cum se și vede), dar e prietenul ăla pe care te poți baza întotdeauna! La multi ani! Ți-am pregătit un buchet de leuștean.'

Citește și: Smiley a slăbit după ce a devenit tătic

Foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete