Unde lucrează Florin Călinescu, după ce a plecat de la PRO TV și Prima TV: „Publicul e cel care dă, de fapt, nota!”

Florin Călinescu și-a dat demisia de la PRO TV și începuse un nou proiect la Prima TV, dar prezentatorul nu a rezistat prea mult cu emisiunea pe post. Acum, el a acceptat un nou proiect la Antena 1.

În prezent, Florin Călinescu a acceptat colaborarea cu Antena 1 și va fi unul dintre jurații surpriză de la „iUmor'. Prezentatorul va fi alături de Delia Matache, Mihai Bendeac și Cheloo, iar împreună vor juriza concurenții.

Florin Călinescu se alătură noului sezon „iUmor', din postura de jurat-surpriză al emisiunii. Actorul a dezvăluit că se așteaptă ca oricine să vină și să-l ia la roast și că nu va răspunde în cazul în care glumele despre el vor fi unele „nesărate': „Până la urmă, publicul e cel care dă, de fapt, nota!'. Despre momentele de pe scena „iUmor', Florin Călinescu a mai dezvăluit: „Înainte de râs este captarea atenției. Când captează atenția poate să fie un număr filozofic sau poate să fie un magician sau un concurent care înghite diverse lucruri!'. 

iUmor-Florin-CalinescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Florin Călinescu a prezentat „Florin Călinescu Show', la Prima TV, după plecarea de la PRO TV, de la „Românii au talent'. De câteva luni, el și emisiunea sa au dispărut de pe post, iar o revenire, așa cum se specula că va fi, nu a mai avut loc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete