Florin Busuioc, despre retragerea de pe scenă și televiziune: „Sunt prea bun în ce fac”

De mai bine de 20 de ani Florin Busuioc prezintă Vremea la PRO TV. În fiecare dimineață, prezentatorul apare pe micul ecran, însă se gândește că la un moment dat va veni și ziua în care va trebui să renunțe.

Florin Busuioc, în vârstă de 60 de ani, prezintă de două decenii Meteo la PRO TV. Prezentatorul este una dintre figurile emblematice ale postului de televiziune alături de Neti Sandu sau Andreea Esca. Busu este la bază actor și în urmă cu 4 ani a trecut printr-o mare cumpănă.

În toamna anului 2018, prezentatorul de la PRO TV a făcut infarct în timpul unui spectacol la Craiova. După primul atac de cord, peste care a trecut, au mai urmat alte două pentru Florin Busuioc.

El își dorește să reziste cât mai mult pe micul ecran și pe scenă. Busu spune că se simte în putere și nu are de gând să renunțe prea curând la meseria pe care o face cu atât de mult drag.

„Suntem de mult pe Pro TV, eu n-am probleme cu pututul! Nu mi s-a luat niciodată, pentru că îmi place ce fac, este cea mai mare binecuvântare să faci ceva și să îți placă ce faci, să ai o meserie pe care să o iubești și cred că o să stau până la sfârșit, al meu! 

(N.r.- Sfârșitul va fi) ori în direct, ori pe scenă, deși de ce să le fac eu oamenilor această chestie, adică ce vină au oamenii încât să vadă o moarte în direct, dă-o încolo, nu e frumos!

Dar, metaforic vorbind, mi s-ar părea normal să sfârșesc ori pe scenă, ori pe podiumul de la «Vreme».

N-am avut niciodată sentimentul că sunt o figură emblematică, că sunt ăla pe care nu îl poți da deoparte. Eu pot fi dat deoparte, fără niciun fel de problemă, numai că sunt prea bun în ce fac!' , a declarat Florin Busuioc pentru CANCAN.

Florin-Busuioc-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete