Florica Boboi a câștigat „Chefi la cuțite”, sezonul 10, și premiul în valoare de 30.000 de euro: „Parcă trăiesc un vis”

Aseară, 1 decembrie, a avut loc finala „Chefi la cuțite', sezonul 10. Trei concurenți s-au duelat pentru marele premiu, însă doar unul a fost câștigător. Florica Boboi a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

„Doamne, nu mai pot. E visul meu. Îmi bate inima de mor! Doamne, am câștigat. Doamne, fac infarct! Vai de capul meu, parcă trăiesc un vis (…) Deci nu pot să cred, nu am câștigat în viața mea nimic. Premiul nu e doar al meu, am câștigat toți. Datorită lor sunt câștigătoare!', a spus Florica Boboi, după ce a fost desemnată învingătoare.

În finală, ea s-a duelat cu Adrian Stroe și pe Raluca Todea. „Doamne ferește! Nu am crezut niciodată că Flori pe care mi-a adus-o Scărlătescu în echipă va câștiga acest sezon. Doamne ferește, nu mi-a trecut prin cap o secundă. Este incredibil, nu-mi vine să cred! (…) E meritul ei că a muncit și a ajuns până în semifinală, jos pălăria! Floricica a făcut echipa perfectă, se vede, a câștigat, eu am câștigat', a spus Sorin Bontea.

Florica Boboi lucrează în ParisSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cine e Florica Boboi, câștigătoarea „Chefi la cuțite'

La 37 de ani, Florica este bucătar și organizator de evenimente la Paris, dar drumul ei până acolo nu a fost deloc ușor. „Vin din Țara Oașului. Am fost la Viena, apoi în Italia și ulterior la Paris. Am plecat la Viena în 2002, unde am muncit din greu în agricultură și câte 20 de ore pe zi, de la 3 dimineața la 11 seara, ca să câștig banii de mâncare și chirie. Soțul nu s-a regăsit, însă, deloc acolo, așa că am plecat în Italia, unde am muncit la curățenie.

Apoi patronii pentru care lucram și-au deschis un restaurant cu fructe de mare. Așa am furat din meseria bucătarilor puțin câte puțin și am zis să încerc să fac asta. Ce au ei și eu n-am?! Am făcut o școală de bucătărie la Torino și, într-un final, am reușit să iau locul unui bucătar la restaurantul de fructe de mare’, le-a mărturisit ea juraților emisiunii.

Dar pentru că financiar, lucrurile nu erau echitabile, Florica a avut curajul să ia viața de la capăt, alături de familia sa, în Franța. ‘Acolo am început să lucrez iar ca femeie de serviciu, pentru că nu știam limba franceză ca să mă angajez într-un restaurant. Dar nu era locul meu la curățenie, gândul meu tot la munca în bucătăria unui restaurant era. Soțul meu se opunea, însă, pentru că voia să stau acasă sâmbăta și duminica. Am făcut ce-a zis el, până la un moment dat, când m-am enervat. Eu sunt o fire bătăioasă, când vreau ceva, obțin. Dacă știu să fac altceva, de ce să stau aici?’

Așa a reușit Florica să-și împlinească visul – la început în restaurante italiene, apoi și în bucătării franceze. ‘N-a fost deloc ușor, fiind măritată, cu copii, pentru că știm bine că bucătăria cere foarte multe sacrificii. Timp de doi ani, eu nu mi-am petrecut weekendurile cu familia. Dar după doar o lună la un restaurant francez, am ajuns șefa angajaților din bucătărie. Patronilor le-a plăcut foarte mult de mine. Am lucrat cinci ani acolo, apoi mi-am deschis propria afacere – firmă de catering și organizare de evenimente pentru comunitatea românilor din Paris.’, a povestit Florica Boboi, care a obținut 2 cuțite cu preparatul său, risotto cu fructe de mare, la preselecții.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete