Flavia Mihășan, dezvăluie ce face cu hainele pe care nu le mai poartă: „Nu mai am ce să fac cu rochiile”

Flavia Mihășan a renunțat la aparițiile sale TV de când a devenit mamă. Fosta asistentă a matinalului de la Antena 1 are doi băieți și majoritatea timpului său îl dedică acestora. Dacă în trecut fanii o puteau vedea purtând cele mai îndrăznețe ținute, de câțiva ani aceasta a renunțat la rochii în favoarea hainelor comode.

Flavia Mihășan a mărturisit recent într-un interviu că multe dintre hainele sale au încă etichetă, motiv pentru care s-a alăturat și ea persoanelor care își vând hainele chiar dacă sunt purtate sau nou-nouțe. Conceptul „shop my closet' (trad. „cumpără din dulapul meu') le permite oamenilor să-și reînnoiască garderoba folosindu-se de banii de pe hainele vechi. Fosta asistentă TV susține că multe haine nu mai are unde să le poarte.

„Mi se pare ceva minunat, acest concept, pentru că simt nevoia să dau tot. Sunt într-o perioadă în care nu mai pot cu hainele. Deci vreau să dau tot și să-mi fac o garderobă capsulă simplă. Pentru că nu am timp să mă mai îmbrac cum o făceam înainte și vreau ceva simplu. Am ajuns să scot haine-haine și să găsesc o rochie de nu știu cât timp cu etichetă și nu știu ce să fac cu ea. Eu acum mă duc doar în parc, nu mai am ce să fac cu rochiile', a declarat Flavia Mihășan pentru EGO.

Scopul Flaviei nu este neapărat de a-și reînnoi garderoba, ci de a scăpa de ele că sunt foarte multe și a realizat că nu poartă nici măcar 20% din ele. Mai mult decât atât, va păstra doar acele articole care îi reprezintă personalitatea.

„Vreau acum să-mi păstrez doar lucrurile pe care le simt super aproape de sufletul meu și de personalitatea mea și cu care chiar mă îmbrac. Avem tendința să ținem haine doar pentru că ne gândim că, la un moment dat, personalitatea noastră superbă, manechină și nu știu ce, va merge nu știu unde. Nu. Te duci în parc toată ziua și hai să fim cu picioarele pe pământ și să ne gândim ce funcționează acum.

Mi se pare că de fiecare dată când deschid șifonierul am destul de multe haine și nimic de îmbrăcat, iar asta așa e. Am făcut un calcul și am remarcat că mă îmbrac cu 20% din hainele pe care le am. Adică, de ce să le mai țin? Pentru alte persoane ar fi haine noi', a mai povestit Flavia pentru sursa citată.

Până acum, frumoasa blondină a organizat două „shop my closet' și tot nu a scăpat de haine. Pe viitor are de gând să mai organizeze astfel de evenimente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete