Flavia Mihășan, anunțul despre relația cu Marius. De ce nu s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei

Flavia Mihășan are familia pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani' este pregătită se revină în lumina reflectoarelor.

Flavia Mihășan s-a logodit cu Marius, tatăl băieților ei, însă nu au apucat încă să facă nunta. Vedeta a explicat că ar fi vrut să facă pasul cel mare odată cu botezul lui Carol, însă planurile nu au mers așa cum și-au imaginat. Au de gând să se căsătorească, însă încă nu știu când vor face acest pas.

„Noi suntem logodiți, am inelul acesta superb și urma să ne căsătorim o dată cu botezul lui Carol. Numai că nu a fost timp, pur și simplu nu s-a întâmplat atunci, pentru că trebuia să mă duc repede după rochie, nu aveam timp să probez, el la fel cu costumul, copilul mic, colici, plâns, alăptat, am zis nu, ok, hai că avem tot timpul, după aceea a venit al doilea copil, probabil o să se întâmple', a declarat, pentru Unica.ro, Flavia Mihășan.

Cei doi s-au cunoscut la repetițiile pentru „Mamma Mia'. Flavia își amintește de drag de începutul poveștii lor de dragoste.

„Nu cred neapărat că a fost dragoste la prima vedere, deși ne-am plăcut așa reciproc, avem același vibe, el e tot zodie de foc ca și mine și făceam o grămadă de glume. Inițial am fost amici, prieteni. Între noi de la început au fost tachinări și momentul ne-a prins pe amândoi singuri, nu știu exact, pur și simplu s-a întâmplat, cred că el a făcut primul pas, după aceea eu, nu știu să răspund la asta, totul a fost atât de natural, nimic nu a fost greu.

Ce apreciez la el este faptul că trage la aceeași căruță cu mine cum ar veni, nu este genul care să vrea să iasă și nu iese că mă supăr eu. Normal că și el iese cu băieții, cum ies și eu cu fetele, dar nu e ceva care să-i lipsească. Îi iubește enorm pe copii și este extrem de implicat, iar asta pentru mine este esențial', a declarat, pentru Unica.ro, Flavia Mihășan.

flavia-mihasan-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Flavia Mihășan revine pe scenă

Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani' revine pe scenă și va fi din nou în spectacolul „Mamma Mia'. Ea a apelat la o bonă pentru a putea avea timp pentru repetiții.

„O să vină doamna care ne-a ajutat și când l-am născut pe Tudor, s-ar putea să vină și mama, altfel e imposibil. Am vorbit cu doamna, este ok în perioada aceea, o să ne ajute, altfel trebuia să îi luăm cu noi, nici nu vreau să mă gândesc', a spus Flavia.

„Țin minte și înainte de pandemie era tot timpul full. Și acum biletele sunt sold out. O să fiu din nou pe scenă după atâta timp, după 3 ani. E o poveste foarte frumoasă, pentru că eu cu Marius acolo ne-am cunoscut, e spectacolul nostru. Se întâmpla acum 4 ani jumate. Totul s-a întâmplat extrem de repede, a fost așa, ne-am cunoscut, ne-am plăcut, ne-am iubit, hai copil, hai al doilea', își amintește fosta vedetă TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete