Finaliștii de la „Chefi la cuțite” vor fi aleși în ediția din această seară. Cine a mai rămas în concurs

Emoții mari în ediția Chefi la cuțite de aseară, atât pentru concurenți, cât și pentru cei trei Chefi. Prima parte a semifinalei sezonului 10 a adus provocări grele, dar și multe lacrimi în platoul show-ului culinar, concurenții primind mesaje de încurajare de la cei dragi.

Totodată, semifinaliștii au fost surprinși de vizita persoanelor apropiate în platou – aceștia fiind cei care au jurizat prima probă a semifinalei și care apoi li s-au alăturat concurenților la bancurile de lucru, pentru cea de-a doua probă.

Cei nouă semifinaliști – Adrian Stroe, Mădălina Cafadaru, Raluca Todea, Roxana Crudu (Oxy), Dan Manciu, Gabriel Drăgușanu, Florica Boboi, Paco și Gigi Nicolae au trăit emoții intense la primele două probe din semifinală. Pentru primul test au avut de preparat cinci farfurii în care să evoce gustul copilăriei, jurații fiind chiar persoane apropiate lor. Iar pentru cel de-al doilea test, Gina Pistol le-a cerut să creeze o farfurie de lux, gătind împreună cu jurații probei anterioare. Astfel, lui Paco i s-a alăturat soția, Oxy a gătit cu cea mai bună prietenă, Mădălina Cafadaru s-a aflat la bancul de lucru cu fiica ei, Gabriel Drăgușanu a fost secondat de soția sa, lui Gigi Nicolae i s-a alăturat iubita, Raluca Todea a gătit împreună cu soțul, Dan Manciu a primit vizita mamei sale în platou, Florica Boboi a fost ajutată de fratele ei, iar Adrian Stroe a gătit împreună cu mama sa, dar i-au fost alături și copiii. Proba a creat momente cu adevărat impresionante în platoul Chefi la cuțite, întâlnirile cu cei dragi fiind încărcate de emoții. Printre lacrimi, dezvăluiri emoționante și un val de energie pozitivă primit de la apropiați, concurenții s-au simțit și mai motivați în lupta pentru marele trofeu.

paco-si-sotiaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

Semifinala continuă în această seară, când telespectatorii vor putea urmări jurizarea celei de-a doua probe, făcută de foști concurenți Chefi la cuțite, dar și desfășurarea celui de-al treilea test, care le cere concurenților să gătească un 'signature dish', acel preparat în care să se regăsească personalitatea și creativitatea lor culinară, jurații fiind chiar cei trei Chefi. 'Ultima probă din semifinală atârnă cel mai greu. E o jurizare în urma căreia îți poți trimite oamenii acasă. E o presiune foarte mare pentru noi', a declarat Chef Florin Dumitrescu. 'Dumnezeule, urmează să ne dăm și noi ultimele note din acest superb sezon 10!', a spus cu emoție Chef Cătălin Scărlătescu. Cel mai așteptat moment al acestei seri este anunțarea finaliștilor! Toate cele trei probe sunt jurizate cu note de la 1 la 5, în urma totalului punctajelor stabilindu-se primele trei locuri ale clasamentului. Sunt locurile ocupate de finaliști.

După un parcurs încărcat de obstacole grele și provocări surprinzătoare, doar trei concurenți rămân în lupta pentru marele trofeu al sezonului aniversar Chefi la cuțite și pentru premiul de 30.000 de euro. Iar numele lor le vor fi dezvăluite telespectatorilor în ediția show-ului culinar difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete