Finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cine sunt concurenții care luptă astăzi pentru marele premiu al emisiunii de la Pro TV

Trei concurenți au mai rămas în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici', care în seara aceasta ajunge la final. Marele premiu va ajunge în mâinile marelui câștigător după luni de zile de competiție în Republica Dominicană.

Anisia Gafton, actorul Sali Levent și fostul fotbalist Giani Kiriță sunt în finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici', difuzată în seara aceasta, la Pro TV. Concurentul care a părăsit concursul chiar în semifinală a fost Radu Vlăduț.

Anisia a fost cea care l-a trimis acasă, a câștigat proba eliminatorie. „O felicit pe Anisia. Pur și simplu ea a fost mai bună astăzi, merită să meargă cât mai departe. Sunt și puțin supărat că am ajuns doar până aici, recunosc, dar asta este! Alții au fost mai buni și trebuie să îi aplaud cu inima deschisă și să îi felicit. Până aici mi-a fost drumul', a spus Radu, după ce a aflat că el părăsește concursul, înainte de marea finală.

Finaliștii, declarații înainte de marea finală a emisiunii

Sali Levent a mărturisit că are mare emoții pentru că publicul are votul final. 

„Sunt emoții și abia aștept să văd cine va fi Regele sau Regina Junglei. Urmează cel mai greu moment din concurs, adică votul publicului. Până acum am avut de suferit în junglă și acum de fapt și de drept începe suferința cu publicul. Ai tras și poate publicul nu te place…și ai pierdut', a declarat Sali Levent la „Vorbește lumea', conform protv.ro.

Întrebată de ce crede că ar merita să fie încoronată Regina Junglei, Anisia Gafton a declarat: Pentru că eu chiar am rezistat foarte mult. Pe lângă asta la un moment dat chiar mi-a fost foarte greu din punct de vedere fizic. Eu fiind femeie, eram jumătate cât ei și uite că am reușit să trec mai departe și nu m-am folosit de forța fizică, m-am folosit de forța psihică să trec prin toate'.

Și Giani Kiriță a vorbit despre momentele tensionate din show: Am avut două momente când am vrut să strig Sunt celebru, scoate-mă de aici. Prima oară când efectiv simțeam că nu mai pot să joc pentru că nu eram o echipă și a doua oară a fost faza cu claustrofobia, când m-am băgat sub apă și am zis gata, acolo e sfârșitul'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete