Filmările „America Express” au luat sfârșit. Cine ar fi ajuns în finală?

Filmările emisiunii „America Express' s-au terminat, iar participanții acesteia au ajuns în țară. În mediul online au apărut deja zvonuri legate despre finaliștii acestui sezon, astfel că s-a dezvăluit care ar fi fost echipele care s-au bătut pentru marele premiu.

Potrivit paginii de instagram „Viperele vesele', Cătălin Scărlătescu-Doina Teodoru, Cătălin Bordea-Nelu Cortea şi Andreea Bălan-Andreea Antonescu ar fi fost finaliștii. Aceștia s-au întors în țară și au fost așteptați de rude și prieteni dragi.

„În exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de instagram @viperele vesele, vă anunțăm că, astăzi, 21.07.2022, ora 02.01, America Express a ajuns din Bogota via Cartagena – Amsterdam, la Bucureşti. În data de 18.07.2022 a fost filmată finala emisiunii America Express, Antena 1, filmare care s-a încheiat aproape de miezul Instagram @viperele vesele nopții. Cătălin Scărlătescu-Doina Teodoru, Cătălin Bordea-Nelu Cortea şi Andreea Bălan-Andreea Antonescu sunt cele trei echipe semifinaliste ale emisiunii America Express.

Tot în exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de instagram @viperele vesele, vă prezentăm sosirea în țară şi reîntâlnirea emoţionantă cu cei dragi a membrilor acestor ultime trei echipe din emisiunea America Express. Menționăm că Doina Teodoru a fost așteptată, la aeroport, de tatăl ei, Cătălin Bordea de soția lui, Livia, iar Andreeax2 de câţiva prieteni. Un tânăr domn și-a exprimat sentimentele și emoțiile revederii cu Andreea Bălan, dăruindu-i un superb buchet de trandafiri roşii. Vă reamintim, emisiunea este programată a fi difuzată în luna ianuarie a anului 2023. Antena 1 ne iubeşte! Echipa Mona Segall ne adoră!' este mesajul transmis de „Viperele Vesele'.

Nouă perechi de vedete au mers în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. America Express i-a dus pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Cu doar 1 euro pe zi, au fost nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete