Fiica lui Cornel Palade, mesaj pentru tatăl ei. Actorul a fost înjurat de Bia Khalifa: „Am văzut că e puțin dezechilibrată”

Ada, fiica lui Cornel Palade, a transmis un mesaj emoționant pentru tatăl ei. Actorul, în vârstă de 70 de ani, a fost înjurat și jignit de Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.

Competiția pentru Cornel Palade în jungla din Republica Dominicană s-a terminat, după ce l-a lăsat pe Giani Kiriță să câștige proba eliminatorie de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Un adevărat scandal a început în tabăra din care făcea parte actorul. Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade în fața camerelor de filmat și de față cu toți concurenții.

„Du-te-n …. Ești fake, toată lumea trebuie să vadă că ești mincinos.', i-a spus Bia Khalifa lui Cornel Palade.

În ediția de joi, 15 septembrie, a emisiunii „La Măruță', actorul a fost prezent în platou alături de prietenul său Romică Țociu. Prin intermediul unui video, Ada, fiica lui Cornel Palade, i-a transmis un mesaj emoționant tatălui ei.

„Sărut mâna, tată!', a început fiica lui Cornel Palade mesajul.

„Băi, dar uite ce stăpână e pe ea. Uite ce dovadă de maturitate', a spus actorul când și-a văzut fata. „Te iubesc! Ai dat dovadă de atât de multă integritate și respect. Ești un lider și ai să rămâi! Ești o legendă a României și îți mulțumesc că ești tatăl meu! M-ai surprins tare! Poate că sunt niște sentimente în sufletul meu care se bat cap-n cap. Pe cât de tare m-ai surprins, pe cât de tare eram sigură că vei duce la bun sfârșit orice ți-ai propus', a spus Ada, fiica lui Cornel Palade, într-un mesaj video pentru tatăl ei în emisiunea „La Măruță'.

Ada-si-Cornel-PaladeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Actorul, în vârstă de 70 de ani, a vorbit puțin și despre neînțelegerile cu Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Deși inițial s-au înțeles destul de bine, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată ulterior. Concurenta l-a înjurat și jignit pe Cornel Palade, fără să țină cont de nimic.

„M-am înțeles bine cu Bia la început, că eu am văzut că e puțin dezechilibrată, că pleacă puțin într-o parte așa… Și zic… când mergi pe un pârâu așa… și ești în vâltoarea vieții și te mai agăți de un bolovan așa, aluneci, ai un prieten acolo care te sprijină, nu te lasă să te duci la vale. Dar ea… nu știu, cred că n-a înțeles lucrul acesta. Dar n-are importanță. Despre ce vorbim?! Pierdem ziua. Trebuie să captezi atenția cu ceva și dacă n-ai cu ce… scoți…', a spus Palade la PRO TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete