Fiica Irinei Fodor și a Giuliei Anghelescu, vedete într-o emisiune la Antena 1. Unde apar Diana și Antonia

Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?', quiz show-ul care le oferă adulților ocazia de a-și testa cunoștințele alături de copii de clasa a V-a, dar şi să câştige sume considerabile, vine cu ediții cu totul și cu totul speciale, dedicate sărbătorilor de iarnă. Edițiile festive, prezentate de Andrei Aradits, vor aduce spiritul sărbătorilor în casele românilor, pe 25, 26 și 29 decembrie, la Antena 1 și pe AntenaPLAY!

În ziua de Crăciun, de la ora 18:00, cei mici îl aşteaptă în platoul Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a? pe Moşu’, care, după ce a lăsat darurile pentru toți copiii, a acceptat cu mult entuziasm să participe în cadrul ediției speciale, în calitate de concurent, pentru o cauză nobilă.

Pe 26 decembrie, se schimbă puţin regulile jocului şi `telespectatorii îi vor putea urmări pe Giulia și Vlad Huidu, în calitate de concurenți, care, în cazul în care răspund greșit la întrebările tematice, vor fi nevoiți să recunoască, în fața celor mici: „Nu sunt mai deștept decât un copil de clasa a V-a!'.

Cei cinci copii isteți și carismatici vor fi nimeni alții decât Iancu (fiul lui Nicolai Tand), Antonia (fiica Giuliei), Diana (fiica lui Fodor), Armin (fiul lui Caddy BUG) și Robert, (fiul lui Edi Stancu), însoțiți, în public, de către părinții lor: Nicolai Tand și soția, Irina și Răzvan Fodor, Edi Stancu, mama și fratele lui Armin.

antonia-fiica-giulieiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Vineri, pe 29 decembrie, Ruby și Shift vor fi cei care vor răspunde întrebărilor de sezon, iar premiul va merge şi de această dată tot la un caz umanitar, pentru a îndeplini visul unui copil mai puțin norocos.

„Am învățat-o să mă iubească mult’

Când vine vorba despre familia Irinei Fodor și a lui Răzvan Fodor, în centrul acesteia se află Diana. Fiica lor are 12 ani și este sufletul casei. O fetiță sclipitoare, cu replicile mereu la îndemână, își surprinde constant părinții. Acum ceva vreme, Răzvan Fodor a postat un mesaj în stilul său caracteristic, despre fiica lui: „am învățat-o să iubească mult și acum mă bălește pe unde mă prinde…’.

Postarea a avut mare succes, iar comentariile au fost care de care mai emoționante. „Aș fi vrut să am un tată pe care să îl iubesc și să îl pupăcesc așa cum face prințesa ta!!!! Vă admir ca familie și vă urmăresc cu drag!!’. „Dacă mă felicit pentru ceva în viața asta e că am învățat copiii să spună te iubesc din senin și fără motiv. Nu există sentiment mai înălțător! Sunteți minunați, toți Fodorii!’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete