Fiica fostului Principe Nicolae al României a împlinit 4 ani

În prezent, în Braşov, Nicoleta Cîrjan îşi creşte fiica, pe Iris Anna, singura strănepoată a regretatului Rege Mihai I. Micuța a fost recunoscută de fostul Principe Nicolae în primăvara anului trecut.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia.

Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta.

Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată.

Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying, am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris, în data de 27 mai 2019, în mediul online, fostul Principe Nicolae.

Fiica fostului Principe Nicolae al României a împlinit 4 ani

Iris Anna a împlinit 4 ani. „Sensibilă, bună, dulce, puternică, iubitoare de animale, curajoasă, inteligentă, carismatică … aşa e ea … Iris Anna, la patru anişori.

Pentru mine au fost, cu siguranţă, cei mai grei ani din viaţa mea, dar şi cei mai frumoşi. Sunt foarte fericită că am ieşit întregi amândouă din aceşti primi ani.

Sunt convinsă că tot ce vine va fi mai uşor şi mai fain”, a scris Nicoleta Cîrjan, în mediul online, relatează OK! Magazine.

„Nu am refuzat niciodată să fac test ADN cu Iris!”

„Prefer să nu alimentez în niciun fel scandalul ruşinos la care suntem martori de câteva zile.

Îmi asum faptul că, nedând replica la minciunile care se vehiculează despre mine, sunt defăimată şi mi se construieşte, în continuare, o imagine foarte îndepărtată de ceea ce sunt eu cu adevărat. 

Nu mă neliniştesc deloc, căci adevărul va fi întotdeauna mai puternic, iar lumina va străbate întunericul. Să ţinem capul plecat şi aşa să ne ajute Dumnezeu!”, spunea atunci Nicoleta Cîrjan, potrivit Digi24.

„Nu am refuzat niciodată să fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost să îl facem în două locuri diferite (alese chiar și prin tragere la sorți).

Acum, întrebare de 10 puncte pentru toți cârcotașii mei: dacă are intenții bune referitor la copilul lui, de ce refuză să facă două teste?”, mai mărturisea Nicoleta Cîrjan, relatează Digi24.

La sfârșitul lunii septembrie a anului 2018, fostul Principe s-a căsătorit cu Alina Binder, în Sinaia.

Alina-Maria Binder are 31 de ani și este absolventă a Şcolii de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a Colegiului Naţional I.L. Caragiale.

Alina a urmat studiile Academiei de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA, scrie Digi24.

Foto: Facebook

Citește și:

Este însărcinată, dar a purtat cea mai sexy rochie la petrecerea de după decernarea premiilor Oscar. Ce vedetă a lăsat totul la vedere?

Fiul celebrului supermodel Cindy Crawford și-a tatuat fața! Presley Gerber spune că nu-și regretă decizia

Angelina Jolie, marea absentă de la decernarea premiilor Oscar de anul acesta! Care a fost motivul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete