Fiica cea mare a lui Adrian Mutu, de-o frumusețe sclipitoare. Cum arată Adriana la 17 ani?

Adrian Mutu este un tătic mândru și fericit. Acesta are patru copii frumoși și ori de câte ori are ocazia postează imagini cu ei. Mario și Tiago sunt destul de prezenți pe rețelele de socializare a tatălui lor, iar pe fete le expune mai rar.

Briliantul a fost căsătorit timp de 8 ani cu superba Consuelo, iar din povestea lor frumoasă de dragoste s-au născut două fete: Adriana și Maya, iar o poză cu fiica cea mare a cucerit internetul. Adriana are 17 ani și a moștenit cele mai frumoase trăsături de la ambii părinți, însă dominante sunt cele de la mama sa.

În una dintre imaginile cu Adriana, adolescenta poartă un corset alb și are prins în păr un trandafir. Internauții au apreciat postarea în număr mare și au lăsat o mulțime de mesaje în care îi transmit cele mai frumoase complimente. Dacă va alege să meargă pe urmele mamei sale, Adriana va avea un succes formidabil datorită trăsăturilor sale cu adevărat speciale.

Mutu a mărturisit că vorbește destul de des cu fetele lui, care stau în Dominicană cu mama lor, dar de când fiica cea mare și-a făcut iubit, relația lor s-a mai răcit. Cu toate acestea, atât Maya, cât și Adriana vor să studieze în Europa, ceea ce, cu siguranță, le va da ocazia să-și vadă mai des tatăl și frații, pe Mario și Tiago.

Lui-Adrian-Mutu-ii-este-foarte-greu-fara-cele-doua-fete-din-fosta-casnicie.-Este-pregatit-sa-mearga-la-ele-in-vizitaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

'Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești.

Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten', a spus Adrian Mutu, pentru Fanatik.

În prezent, Adrian Mutu traversează o perioadă extrem de bună alături de noua sa parteneră, Sandra, care i-a dăruit un junior simpatic. În trecut, Briliantul era foarte romantic și avea doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții, Consuelo, însă acum a ales să nu mai facă nici un fel de afirmații ce o privesc pe aceasta.

„M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Eu am făcut asta ca să o am lânga mine; mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții. Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Dar dacă era numai foarte frumoasă și asta-i tot, nu era același lucru. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, că nu facem aici poezie', a declarat Adrian Mutu în urmă cu câțiva ani.

„Eu dacă aş avea să îi reproşez Consuelei ceva, aş putea să-i reproşez multe lucruri, dar nu o voi face. Mă sună, mi le dă pe fete la telefon, vorbesc cu ele. Când m-am văzut cu fetele şi cu Sandra, ea le-a pregătit şi a stat de vorbă cu ele. Scopul nostru de acum înainte este acela de a le creşte pe fete frumos. O mare parte din avere a rămas la ea, nu vreau să vorbesc mult despre asta. Suntem ok, financiar nu avem nicio problemă', a mai adăugat Briliantul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete