Fiica cea mare a Elenei Băsescu a împlinit 7 ani

Elena Băsescu (40 de ani) este mama a trei copii, două fiice și un fiu, Sofia Anais (7 ani), Anastasia (2 ani) și Traian Jr. (5 ani).

Sofia și Traian Jr. sunt copiii acesteia din relația cu fostul soț, Bogdan Ionescu. Mezina, Anastasia, este fiica Elenei și a fostului ei partener, Cătălin Gheorghe (27 de ani).

Fiica cea mare a Elenei Băsescu a împlinit 7 ani

Marți, 1 septembrie, fiica cea mare a Elenei a împlinit 7 ani. „7 ani cu tine, Sofia Anaïs. 1.09.2013.

Prima mea iubire, prima mea născută. Nu mai ești un bebeluș”, a scris Elena, în descrierea mai multor imagini în care apare alături de Sofia.

Imaginile în GALERIA FOTO de mai sus!

„La mii și mii și miiiiiii de septembrie împreună, Elena! Să creșteți frumos și să vă binecuvânteze Dumnezeu, unicornilor!

PS. Ne este dor de voi! 🤍🦄”, a scris Silvia Popescu, câștigătoare a două sezoane Bravo, ai stil!, în secțiunea de comentarii.

„Să vă trăiască să fie sănătoasă și mult noroc în viață. Să vă aducă numai bucurii!!!! 😘😘😘

La mulți ani, Sofiei! Să fie sănătoasă și norocoasă în viață!! Să vă bucurați de fiecare clipă petrecută împreună! 🎂🧸🎁🎉🎊”, au mai scris urmăritorii vedetei.

Și-a dorit dintotdeauna trei copii

„Mi-am dorit dintotdeauna trei copii. Nu este așa de greu cum am fost avertizată. Îmi este ușor pentru că Sofia și Traian sunt relativ de vârste apropiate.

Sunt foarte omogeni. Se joacă foarte mult împreună, merg la grădiniță împreună”, declara în urmă cu ceva timp Elena.

În trecut, vorbind cu revista VIVA! despre statutul de mamă singură, Elena mai spunea: „Sunt conștientă că situația mea nu este perfect similară cu a altor femei.

„Sunt la vârsta la care contează foarte mult copiii, dar, peste doi, trei ani, când vor fi mai mari, vreau să dau un restart carierei mele. Știi cum se zice: 40 este noul 20”, a mai adăugat ea.

Foto: Instagram

Citește și:

Evenimentul care i-a schimbat viața! Ce a determinat-o pe Giulia Nahmany să adopte un stil de viață sănătos?

Au dezvăluit locația nunții lor! Unde se vor căsători Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu?

Ce familie frumoasă are Cristi Chivu! Cu cine seamănă fiicele fostului fotbalist? Ce mari au crescut Natalia și Anastasia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete