FestiKids – FamilyFest Island, sâmbătă 25 septembrie 2021

Sunteți pregătiți pentru o experiență socială inedită, într-o atmosferă aparte și cu muzică live de calitate?

Haideți la Festi Kids, pe 25 septembrie, pe insula de pe Lacul Fundeni!

Veți avea parte de o experiență gigantică cu T-REX Parc, un parc de dinouzauri reproduși în mărime naturală, o atracție pentru cei mici, dar și pentru cei mari, careși pot petrece timpul în aer liber înconjurați de dinozauri.

Suntem siguri era dor de concertele în aer liber și de distracție, așa , pe 25 septembrie dăm startul distracției și avem multe surprize pregătite pentru voi!

Bibi & Antonio Pican, cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, dau întâlnire sâmbătă, 25 septembrie, într-o atmosferă de vară, la un super concert live, începând cu ora 20:00.

Deasemenea, pe insulă așteaptă ateliere de creație pentru copii, spectacole de magie și iluzionism,  personajele preferate din desene animate , dar și un spectacol susținut de Galeria BumBum, care  își dorește creeze bună dispoziție pe toate palierele de vârstă ale spectatorilor.  Adolescenții și adulții prezenți la spectacole vor descoperi ritmuri muzicale cunoscute, (reggae, rock, pop sau blues), reinventate și recalibrate pentru a putea capta atenția copiilor de toate vârstele.Versurile melodiilor sunt vesele și amuzante, contribuind astfel și ele la entuziasmul și bună dispoziție generală.

Și asta nu e tot…Pentru a experiementa gusturi și mâncăruri delicioase, pe insula vom avea și o zonă de street food, cu zeci de stiluri de cooking și delicatese culinare.

Festi Kids-un festival pentru întreagă familie!

Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid, nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării).

Menționăm că NU vom avea testare rapidă la intrare în ziua evenimentului, așa că vă rugăm să veniți cu dovadă printată a testării în locații acreditate. La cumpărarea biletelor veți fi rugați să bifați cum veți veni la concert: cu dovadă de vaccinare printată, dovadă de test rapid/PCR printată sau cu dovadă de anticorpi, tot printată.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intră la concert.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.magazindebilete.ro  și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX și pe terminalele Selfpay.p și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX și pe terminalele Selfpay.p

Insula de pe lacul Fundeni, Aleea Tibiscum nr.71-75

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial