Fata cântăreței Antonia, de-o frumusețe sclipitoare! A avut primul eveniment important din viața ei de creștin

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Dincolo de acest aspect, frumusețea ei este ieșită din comun, iar această calitate a transmis-o și celor trei copiii ai săi.

Maya, fiica sa, i-a moștenit genele și acum la 10 ani arată ca o mică prințesă. De curând, aceasta a participat la prima ei comuniune, fiind catolică la fel ca tatăl ei Vincenzo Castellano. Antonia nu ratează nici un moment important din viața ei și împărtășește cu fanii săi de pe rețelele de socializare, ori de câte ori sunt împreună, poze care stârnesc admirația tuturor.

Frumoasa cântăreață a publicat o serie de fotografii de la ceremonia religioasă. Alături de Maya au fost și frații ei, Akim și Dominic. Ținuta pe care a purtat-o fiica Antoniei la acest eveniment a fost specific tradiției, și anume o rochie lungă și albă. Micuții băieți, dar și mama lor s-au asortat cu Maya, purtând ținute de culoare albă.

Antonia si MayaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

După multă vreme, abia anul trecut s-a finalizat procesul de divorț dintre Antonia și fostul soț, Vincenzo Castellano, tatăl Mayei. Custodia i-a fost acordată italianului, iar Antonia a avut un program extrem de strict de vizite, văzând-o pe micuță doar în vacanțe. Maya va împlini pe 28 august vârsta de 11 ani.

Prima comuniune la catolici

Prima Împărtășanie este considerată una dintre cele mai sfinte și mai importante ocazii din viața unui creștin catolic. Înseamnă că acea persoană a primit Taina Euharistiei, trupul și sângele lui Isus Hristos. Majoritatea copiilor catolici primesc prima împărtășanie când au șapte sau opt ani, deoarece aceasta este considerată vârsta rațiunii. Alții pot primi comuniunea pentru prima dată când au îndeplinit toate cerințele Bisericii.

Pentru ca oricine să primească comuniunea, acea persoană trebuie să fie fără păcat și într-o stare de har. În mod tradițional, tinerii copii catolici își vor face prima mărturisire sau Taina Pocăinței, cu o săptămână înainte de a primi Prima împărtășanie. La spovedanie, copilul va detalia păcatele și faptele rele unui preot și va primi o schimbare de penitență. Penitența este de obicei mai multe rugăciuni care trebuie recitate imediat după ieșirea din spovedanie. Odată ce copilul este absolvit de păcat, este gata să facă prima împărtășanie.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete