Fasolea verde

Fasolea verde
F

fasole verde, legumeCum o alegi
– Alege pastaile lucioase fara pete maro care sa fie suficient de tari;
– Alege pastaile mici, deoarece cele mari ar putea fi prea tari si chiar amare.

Nutritie:
– Este o sursa bogata de vitamina C si A;
– Are un continut bogat de fibre.

Daca pastaia prezinta ate de-a lungul ei, acestea trebuie indepartate. Pot fi lasate intregi, taiate in lungime sau in diagonala. Se pot depozita in frigider, dar nu pentru o perioada mai mare de cinci zile.

Fasolea verde poate fi gatita prin fierbere in apa cu sare pentru o durata de 6- 12 minute, in functie de grosimea ei.

Las-o sa fiarba intr-un cas acoperit si gust-o din cand in cand, pentru a-i potrivi gustul. Scurge-o de apa clocotita si apoi pune-o sub jet de apa rece. Mut-o intr-o tigaie si adauga unt, sare, piper si alte condimente.

Vezi mai multe rețete cu fasole verde

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro