Fain & Simplu x Opera Națională București | 3 iunie. O nouă conferință și întâlnire a comunității Fain & Simplu te așteaptă

Dacă ți-ai dorit să iei parte la dialogurile de suflet ale podcastului tău preferat și să te lași inspirat de poveștile celor mai apreciați invitați ai podcastului, acum ai ocazia.

În spiritul devizei ,,Artă pentru artă', Fain & Simplu x Opera Națională București, vă invită la o discuție ,,din suflet pentru suflet', o călătorie de la a ști la a deveni.

Într-o lume tot mai lipsită de sens și semnificații, tu ești propriul tău arhitect. Îți poți orchestra fericirea și tristețea deopotrivă. Fie te construiești, fie te lași dărâmat. Cum alegi să te sculptezi pe tine însuți pentru a avea curajul să privești viața și obstacolele ei fără să scazi în propriii ochi?

Alături de Petronela Rotar, Paul Tukaram și Cristian Onețiu, vei descoperi cum te poți clădi pentru a cunoaște stima de sine, împăcarea și echilibrul interior indiferent de contextele dificile pe care le întâlnești. Vei afla care sunt elementele care dau structură interioară succesului și bucuriei noastre zilnice, pentru a desăvârși opera de artă la care lucrăm în fiecare zi: propriul destin.

De altfel, vei afla cum poți transforma luptele tale de zi cu zi în resurse interioare, cum poți învăța să conștientizezi și să integezi semnficațiile evenimentelor care te-au marcat, pentru a le transforma în oportunități de dezvoltare personală, fără a le lăsa să-ți limiteze prezentul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial