Face economii! Mihai Trăistariu a spus câți bani are la bancă: „Nu-mi vine să cred că am pe plus”

Mihai Trăistariu s-a confruntat cu o perioadă dificilă din punct de vedere financiar în pandemie. Nu a mai produs bani, iar ratele pe care le-a avea la bancă tot creșteau. Artistul se laudă acum că afacerile și cântările merg ca pe roate, așa că a făcut economii. 

Deține o academie de talente, are și garsoniere închiriate la mare și susține și concerte și cântări în fiecare seară, pe litoralul românesc. Așa a ajuns Mihai Trăstariu să facă economii.

„Acum câștig bani din trei surse pentru că și academia de talent s-a redeschis și merge foarte bine. Apartamentele merg brici, am full tot timpul. Am și concerte în fiecare seară până pe 1 septembrie. Oricum, la ora asta, am un miliard de lei vechi strâns în bancă. Și nu-mi vine să cred că am pe plus. Am zis că o să păstrez 20.000 de euro un an în bancă până vara viitoare pentru că nu știu ce se mai întâmplă. 

Și atunci mai bine stau cu niște bani depozitați, astfel încât să pot supraviețui un an fără probleme. Mi-am achitat ratele și sunt cu ele la zi și stau cu acești bani în bancă pentru orice eventualitate', a declarat Mihai Trăistariu pentru cancan.ro. 

„Eu, pentru că locuiesc în Constanța, sunt în fiecare seară pe la resorturile de lux, pe la teatrele de vară și pe la terase, și atunci, prin rotație, cânt aproape seară de seară în 7 sau 8 locuri. Sunt seri și cu câte 5 locuri în care cânt. Chiar dacă sunt bani mai puțini, cânt trei piese colo, cinci dincolo și se strâng niște bănuți cât să pot supraviețui perioadei acesteia crunte. Dar e bine că și-au revenit lucrurile și nu mai sunt restricții deloc.', a mai spus el într-un interviu pentru click.ro.

Mihai Trăistariu are rate la bancă

În pandemie, Mihai Trăstariu era nevoit să plătească lunar la bancă 20.000 de lei. A vândut unul dintre apartamente și a ajuns la o rată de 7.200 de lei.

„Eu mi-am vândut un apartament în Constanța, să pot trece de perioada aceasta. Aveam rate de 20.000 de lei, adică 5.000 de euro și am reușit vânzându-mi apartamentul din Constanța, unde am locuit 20 de ani. Mi l-am vândut și m-am mutat la malul mării, unde am 6 garsoniere pentru turiști și într-un apartament cu două camere m-am mutat eu. După ce am vândut apartamentul ca mai scap din rate, am ajuns la 7.200 de lei rata. E mai ușor acum, dar tot e mult, că trebuie să-i produc lunar’, a mai declarat artistul pentru sursa menționată mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete