Explicații după ce Dorian Popa a ieșit din țară, deși are un dosar penal deschis pe numele său: „Poate să plece oricând în vacanță”

Dorian Popa a părăsit România la scurt timp după ce a fost prins de polițiști conducând sub influența substanțelor interzise. Cântărețul are un dosar penal pe numele lui, însă asta nu l-a împiedicat să părăsească țara pentru câteva zile.

Conform wowbiz.ro, Dorian Popa a putut să iasă din țară, deoarece încă nu a venit rezultatul INML. Prin urmare, artistul poate ieși din țară fără probleme, până în momentul în care cazul se va soluționa, atât timp cât nu a fost impusă nicio măsuri preventivă de către procurori. „Durează puțin până vin rezultatele analizelor din sânge. Ele nu vin chiar imediat (…)

Dacă nu se ia împotriva dumnealui nicio măsură preventivă, cum este cea a controlului judiciar, de exemplu, cu obligația de a nu părăsi țara, sigur că el poate să plece oricând în vacanță, dacă nu s-a luat față de dumnealui o măsură preventivă', a explicat avocata Crina Radu.

Dorian Popa, prins la volan sub influența substanțelor interzise

Dorian Popa, în vârstă de 35 de ani, a fost oprit zona casei sale și a fost depistat la Drugtest că a consumat canabis.

„La data de 27 octombrie, ora 21.15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov – Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive’, a transmis Poliția Ilfov.

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice’, a precizat Poliția.

dorian-popa-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Până acum, el nu a făcut nicio declarație oficială despre situația prin care trece, însă pe rețelele de socializare a transmis: „Nu vă pierdeți niciodată încrederea, pentru că Dumnezeu este alături de noi. Păstrați-vă sufletul curat!

Rămâneți pozitivi, optimiști și nu vă supărați pe nimeni sau, dacă vă supărați, nu aruncați cu noroi, pentru că nu are sens. Viața e frumoasă și cel mai frumos este să fim fericiți', a spus Dorian Popa pe TikTok.

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete