Viata ta merge inainte

Viata ta merge inainte

Divortul este o experienta stresanta si deseori cu consecinte pe termen lung pentru protagonisti. Nu ne-ai spus nimic despre motivele despartirii voastre. Iti propun sa incepi prin a te lamuri ce sentimente mai ai fata de fostul sot si, oricare ar fi ele, accepta-le. Ai putea sa descoperi ca mai ai inca sentimente complexe fata de el: regrete, poate un strop de vinovatie; accepta si mergi mai departe. Apoi raspunde-ti cu sinceritate la cateva intrebari legate de tine, iar viata ta va capata sensul pe care i-l dai. De ce nu ti-ai dori o alta familie, alaturi de un partener care sa iti ofere ceea ce nu ai avut in prima casnicie, si un copil sau un nou inceput in profesie ori cariera?! Stabileste-ti telurile care te motiveaza si termene pentru realizarea lor.

Am inteles ca, din pacate, nu ai alaturi nici prieteni care sa te sprijine in aceasta perioada, nici familia…

Numai dupa ce vei sti clar ce vrei de la viata, iti va fi mai usor sa ii faci pe ai tai sa te inteleaga si sa te accepte asa cum esti, iar ei, daca sunt cu adevarat deschisi fata de tine, te vor sustine pana la urma.

Nu te mai culpabiliza, iar cei din jurul tau te vor ierta si ei. Fa-ti un program pentru iesiri in oras – la filme, teatru, cumparaturi sau doar plimbari in natura – si poate vei descoperi ca in jurul tau sunt oameni cu care poti stabili legaturi noi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor