Sora mea e „cealalta femeie“ intr-o relatie

Inainte de a o aborda pe sora ta, iti propun sa iesi pentru cateva clipe din rolul tau – al persoanei care a suferit din pricina infidelitatii partenerului – si sa intri in postura surorii tale. Daca iti doresti cu adevarat sa ii oferi sprijin, ai nevoie s-o intelegi. Este o experienta pe care tu ai trait-o din perspectiva sotiei tradate, iar acum sora ta iti solicita ajutorul de pe pozitia femeii indragostite de sotul alteia.

Poate ca te vei elibera de sentimentul de „oroare“ fata de ea si astfel ii vei putea oferi sprijin. Poate ca vei intelege ca sora ta s-a indragostit de acel barbat intr-o perioada in care ea insasi era vulnerabila – la scurt timp dupa divort. Vei putea astfel sa ramai calma si intelegatoare si, fara s-o jignesti, o vei putea indruma sa-si caute implinirea si fericirea alaturi de un barbat care-i ofera atentia si prezenta lui integral, nu doar „firimiturile“ ce raman de la masa unei casnicii.

Cat despre vulnerabilitatea acelui barbat, care a trecut (oare?) printr-o criza in relatia cu sotia, iti propun sa ai incredere ca stie ce face, ca isi poate gestiona singur viata si ca a facut o alegere personala – aceea de a-si trada sotia. E pe deplin responsabil pentru decizia de a avea o relatie cu sora ta, asa cum si sora ta este responsabila si suporta consecintele implicarii ei in aceasta relatie. Acum, ea e cea care iti solicita sprijinul, iar tu decizi daca i-l oferi, cu intelegere.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor