Partenerul meu ma insala

Partenerul meu ma insala

Cel mai bun mod de a afla acest lucru este sa-l intrebi ce poti face pentru ca el sa redevina cu totul al tau. Daca iti propui sa ii schimbi comportamentul si atitudinea fata de tine si fata de alte femei, nu ai sanse de izbanda. Cand el s-a hotarat sa te insele, a facut-o nu din cauza ta, a felului tau de a fi sau a nu fi, ori a ceva ce depindea de tine. Realitatea ne arata ca, de multe ori, pana si cele mai frumoase ori mai tinere femei sunt inselate de parteneri. Alegerea lui depinde numai de felul in care gandeste, de gradul lui de maturizare afectiva, de modelul parental de care a beneficiat, in aceeasi masura in care alegerile tale in viata depind de felul in care vezi tu viata.

Eu iti propun sa iti schimbi perspectiva asupra problemei si sa iti pui alt fel de intrebari: ce vrei tu de la relatia cu sotul in conditiile in care stii ca te insala? Mai este el barbatul alaturi de care vrei sa traiesti? Daca raspunsul la ultima intrebare e "da", intreaba-te cum vei proceda si ce vei simti daca situatia se va repeta, fiindca, in multe cazuri de infidelitate, partenerul care a creat precedentul repeta comportamentul dupa un timp. In felul acesta, vei avea certitudini prin raspunsurile pe care ti le dai si poti controla mai bine pozitia ta in problema conjugala pe care o traiesti. Dupa ce vei sti ce vrei de la relatia cu partenerul infidel, stai de vorba cu el si afla cum crede el ca poate evolua casnicia voastra, iar cel mai bun mod de a afla ce l-a facut sa te insele este sa il intrebi direct.

Alegerea deciziei care sa iti aduca starea de bine, de incredere si de liniste interioara trebuie sa iti apartina tie, nu sa o faci pe baza promisiunilor unui sot care ti-a tradat deja increderea.

Psiholog Carmen Demi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor