Cred ca sotul meu este bisexual

Cred ca sotul meu este  bisexual

Raspunsul la intrebarea ta ar putea fi si da, si nu. Am prea putine informatii relevante ca sa pot spune cu certitudine daca sotul tau este sau nu bisexual.

Spui ca, atunci cand ai incercat sa discuti cu el, ti-a zis ca „nu poti sa-l intelegi“. La ce anume se refera? E important nu numai ce iti raspunde el, ci si ce il intrebi sau ii spui tu. Iti propun sa gasesti un moment potrivit in care sa discuti deschis cu el.

Incepe prin a-i spune ce te framanta, fara sa-i faci vreun repros. De regula, reprosurile sunt percepute ca atacuri la imaginea de sine a persoanei in cauza si genereaza reactii de refuz al dialogului.

Spune-i mai intai ce simti tu, impartaseste-i temerile tale si apoi intreaba-l ce simte pentru tine. Vorbeste-i doar despre tine, fara sa ii spui ceva despre ce crezi tu ca face el. Roaga-l sa-ti vorbeasca despre sentimentele, problemele, nevoile lui. Este singurul care detine raspunsul la intrebarile tale.

Daca in urma discutiei iti marturiseste ca e bisexual, intreaba-l daca are nevoie de ajutor. S-ar putea sa accepte ideea ca l-ar ajuta sa stea de vorba cu un psiholog. Pe de alta parte, s-ar putea sa descoperi o alta cauza a indepartarii dintre voi si a relatiilor pe care le are cu noii lui amici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor